Bɑrış sırɑsındɑ vɑtɑnɑ yɑpɑcɑğın hizmet, sɑvɑş esnɑsındɑ vɑtɑn için ne yɑpɑcɑğınızı ortɑyɑ koyɑr. – Gustɑve Le Bon

Sözleri ile başlamak istiyorum yazıma ..

Yaşadığımız olumsuzlukları elbette ki biz de kabul ediyoruz ve en derinden üzüntü duyuyoruz. Fakat dünyayı saran  terör örgütleri, birçok ülkede masum insanlara saldırmış ve saldırılarına devam etmektedirler. Yani bu yalnızca Türkiye için geçerli değildir. Fakat Avrupa’ya baktığımız zaman, kendi içlerindeki birlik ve beraberlik, olay anındaki tutumları maalesef bizde yok.

İçimizdeki hainlerin gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında, yaşanılan her acı olaydan sonra sosyal medyada yapmış oldukları provokatör paylaşımlar, içimizi daha da sızlatıyor. Bir kaç gündür ‘’Don’t Go Turkey‘’ sayfası adında Türkiye ve Türk vatandaşları  aleyhine propaganda yapılıyor ve bu paylaşımı yapan da yurtdışında yaşayan bir Türk’tür. Sürekli yaşadığımız terör hadiselerini sosyal medya üzerinden Avrupa’ya yayarak ülkemizi karalama kampanyalarına devam edilmektedir. İnanıyorum ki, bu propagandacı profillere sahip kişilerin Türkiye  hakkında hiçbir bilgiye sahip değildir. Bu şahıslar ; tek tip, beyinleri yıkanmış, yanlış bilgilerle doldurulup tıpkı bir intihar eylemcisi gibi insanları kaosa sürükleyen kişileridir.

Gün ; birlik ve beraberlik günüdür.  Çanakkale’de, koyun koyuna, yan yana ve sırt sırta savaşan, din, mezhep, ırk gözetmeksizin  vatan toprakları için mermiye göğüs geren atalarımız gibi bu toplumun yeniden birbirine kenetlenmesi gerekiyor..

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.