ALKIŞLAR CHEF MEZZE’ye…Ve GAZİ BİLAL KARDEŞLERE…

ALKIŞLAR CHEF MEZZE’ye…Ve GAZİ BİLAL KARDEŞLERE…
Ebru YENER
Posted on Ağustos 15, 2017, 12:37 pm
55 secs



Gümüşsuyu Opera Otel’in teras katında manzarası ile muhteşem bir mekan. Meyhane diyemiyorum, balık restorantı diyemiyorum, gidin, kendiniz karar verin diyorum. Burası farkındalık yaratmış bir mekan.. 

Tüm İstanbul 360 derece ayaklarınızın altında… 

Bir tarafında Karadeniz, bir tarafında adalar, bir tarafında Kız Kulesi. Arka fonda nostaljik müzikler, Sezen AKSU, Ajda PEKKAN. Hayatımda adını duymadığım mezeler, specialler.. Lezzet ve tat 10 üzerinden yıldızlı 100…

Chef Bilal ve Gazi kardeşlerin haklı gururları…

İki ideailist kardeş, iki sihirli el, mutlu çalışanlar, harika bir ambians, harika bir manzara ile başarısız olma imkanın var mı? Tadını, lezzetini tarif edemeyeceğim kadar aşk kokan, sanat kokan mezeler. Servis dört dötlük. Kimse oturmuyor, arı gibi, herkes vızır vızır… Bu mekanda hayır kelimesi kullanılmıyor. Müşteri bir şey istediğinde hayır denmiyor, yaratılıyor.

Sosyal medyaları da rengarenk… O günün, o mevsimin sebzesine göre, o an hissettikleri enerji ile doğaçlama  mezeler de yaratıyorlar.. Muhakak muhabbetinden keyif aldığınız bir arkadaşınızı alıp gidin ve kendinizi Chef Mezze’nin havasına bırakın.. Ellerinize sağlık şeflerim, başarılarınızın devamını dilerim. 

Tel: 0 212 372 45 00  

İnstagram : @cheffmezze

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.