LEVNI PLUS HOTEL SİRKECİ’DE Tarihi yarımada’da yeni bir Levni hizmete girdi

LEVNI PLUS HOTEL SİRKECİ’DE Tarihi yarımada'da yeni bir Levni hizmete girdi
HG Editör
Posted on Eylül 05, 2019, 9:30 pm
3 mins

İstanbul’un turizm açısından en gözde bölgesi tarihi Sultanahmet Yarımadası’nda Cağaloğlu’nda hizmet veren Levni Hotel, gördüğü yoğun ilgi üzerine Sirkeci’de ikinci otelini açtı.

Tarihi yarımada’da yeni bir Levni hizmete girdi. 3.sü yolda

LEVNI PLUS HOTEL SİRKECİ’DE

İstanbul’un turizm açısından en gözde bölgesi tarihi Sultanahmet Yarımadası’nda Cağaloğlu’nda hizmet veren Levni Hotel, gördüğü yoğun ilgi üzerine Sirkeci’de ikinci otelini açtı. 

Levni Hotel, zincir olma yolunda ilerliyor. İstanbul’un en turistik bölgesi Tarihi Sultanahmet Yarımadası’nda Cağaloğlu’nda hizmet veren Levni Hotel, burada ki başarısını, aynı bölgede ikinci bir oteli daha hizmete sunmakla taçlandırdı.

Yine tarihi yarımadada,bu defa Sirkeci’de Levni Plus Hotel adıyla hizmete giren otel, Hip Hotel statüsünde hizmet veriyor. 

Otelin 20-25 metrekare arasında değişen odaları, şık mobilyaları, ile üst segment turiste hitap eden Levni Plus Hotel’e adımınızı atar atmaz, farkı hissediyorsunuz. Hip otel standardını fazlasıyla sunan otelin odalarında, koridorlarda ve lobide, Prof. Süleyman Saim Tekcan imzasını taşıyan ve Levni Plus için otel için özel olarak yapılan tablolar, göze çarpıyor. 

Levni Plus Hotel, mutfağıyla da oldukça iddialı. Otelin girişinde yer alan Tiamo Restaurant, Türk ve dünya mutfağından örnekler sunarken, burada da kendinizi ayrıcalıklı hissetmeniz için her şey düşünülmüş.

3. LEVNİ YOLDA

Aynı bölgede ikinci otelini açan Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, inşaat aşamasının iki yıl gibi uzun bir sürede tamamlandığını hatırlatarak, “Ama bu sürecin sonunda gerçekten içimize sinen bir otel ortaya çıktı. Bu sürecin iki yıl sürmesinin nedeni, çok ince eleyip sık dokumamızdır. İstanbul’a değer katan bir otel yaptığımıza inanıyorum. Misafirlerimizden şimdiye kadar aldığımız geri dönüşler de çok olumlu” dedi.

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı
AYDIN KARACABAY

Aynı bölgede 3. oteli açmayı planladıklarını belirten Karacabay, inşaata 2019 sonunda başlayacaklarını belirterek, bu otelin bölgenin en büyük oteli olacağını vurguladı. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.