Hotel Runner ile Dijitale Ayak Uydurun

Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 08, 2020, 2:34 am
5 mins

Dijital teknolojiye Hotel Runner ile bağlanan kurumlar, bunun avantajlarını her alanda kullanıyor. İşte o avantajlardan bazıları…

HotelRunner tesis ve acentelerin özgün ve etkin bir online varlığa sahip olmaları amacıyla bulut tabanlı online satış yönetimi ve dijital pazarlama platformu sunmaktadır. Turizm sektörüne özel olarak geliştirilen bu dijital satış ağı ve satış yönetim platformu ile 2011’den bu yana, 193 ülkede 37.000’den fazla tesis ve 150’den fazla seyahat acentesinin online ortamda buluşmalarını sağlamıştır.

DÜNYANIN HER YERİNDEN HER KATEGORİDE İŞ ORTAĞI

HotelRunner, özellikle Türkiye’deki tesis iş ortakları Accor Hotels, Anemon, Hotels, Armas Hotels, Crystal Hotels, Delphin Hotels, Von Resort Hotels, PGS Hotels ve Concord Hotels gibi zincir otellerden butik otellere kadar Türkiye’den ve dünyanın her yerinden, her boyutta tesise online satış yönetimi ve dijital pazarlama imkanları sağlamaktadır.

DÜNYAYA YAYILIYORUZ

Bünyesindeki bütün tesisleri üst düzey teknolojik altyapı ile buluşturmayı hedefleyen şirket, bu hedefe ulaşmak için sistemini sürekli geliştirerek kullanıcılarını yeni hizmetler, ürünler ve entegrasyonlar ile desteklemektedir. İstanbul ve İzmir ofislerinin yanı sıra HotelRunner, hizmet ağını genişleterek bu yıl Antalya Dijital Dönüşüm Merkezi’ni ve Londra ofisini hayata geçirmiştir.

TESİSİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

Kanal Yönetimi platformu sayesinde bünyesinde bulunan tesislere envanterlerini tek bir platform üzerinden yönetip dağıtım kanallarıyla buluşturma imkanı veren HotelRunner’ın sunduğu hizmetler bununla sınırlı kalmamaktadır. Tamamen özelleştirilebilir görünüm ve altyapısı ile Rezervasyon Modülü, profesyonel bir web sitesi, Facebook Rezervasyon Modülü, Ön Büro Yönetimi, Misafir İlişkileri Yönetimi, Grup Otel Yönetimi, Çağrı Merkezi Yönetimi ve Promosyon Modülü gibi daha pek çok hizmet sayesinde HotelRunner, tesislerin uçtan uca tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

HER YERDEN ULAŞILABİLİR

Sektörde ilk ve tek olan HotelRunner mobil uygulaması ile rezervasyon alma, müsaitlik ve fiyat yönetimi, dijital kontrat yönetimi gibi işlemler cep telefonu ve tablet cihazlardan kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Kullanıcılarına Google, Kayak ve Neredekal.com gibi meta-arama platformlarında tesislerini pazarlama imkanı veren HotelRunner’ın aynı zamanda 150’den fazla online satış ve dağıtım kanalıyla da anlaşması bulunmaktadır. Bu kanallar arasında, Odamax.com, TatilSepeti.com, Otelz.com, Setur, MetGlobal, Oteldenal.com, OtelFiyat.com ve Gezinomi gibi Türkiye’nin önde gelen pek çok ismi bulunurken, dünyadan Booking.com, Airbnb, Expedia, HRS, Ostrovok ve Agoda gibi daha pek çok marka da yer almaktadır.

GLOBAL MARKALARIN İŞ ORTAĞIYIZ

HotelRunner, aynı zamanda Booking.com Premier Bağlantı İş Ortağı ve Danışma Kurulu Üyesi, Airbnb Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı, Agoda Yenilikçi Teknoloji Sağlayıcısı, Oracle Gold, Skyscanner ve Google iş ortağıdır. HotelRunner, dünyanın en büyük web sitesi sağlayıcısı Wix.com’un tek yetkili kanal yönetim sağlayıcısı; Google adına komisyon toplamaya yetkili sayılı teknoloji iş ortaklarından birisidir.

SİZİ ÜST DÜZEY TEKNOLOJİYLE BULUŞTURALIM

2011 yılından bu yana tüm dünyada hızla büyümeye devam eden HotelRunner, Türkiye’de ve dünyada tüm kullanıcılarını üst düzey teknoloji ile buluşturmayı hedeflemektedir. “Turizmde Dijital Dönüşüm” hedefine ulaşmak için sürekli olarak kendini geliştirmenin temel olduğunun bilincinde olan HotelRunner, katıldığı tüm fuar ve etkinliklerde bu hedefin altını çizmektedir.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.