Kalamış’tan ‘Bir tatlı huzur aldı ve gitti’ Deniz Dikkaya Yeni ufuklara Yelken açtı

Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Dikkaya, görevinden ayrıldı. Ancak bu ayrılık öyle küskün bir ayrılık değil, Orhan Gencebay’ın şarkısında olduğu gibi “Severek ayrılık.” Uzun süredir bu görevi sürdüren Deniz Dikkaya için otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan’ın da iştirak ettiği, tüm personelin katılımıyla bir veda partisi düzenlendi. Hediyelerin takdim edildiği, pastanın kesildiği bu parti, böylece “kutlanan ilk ayrılık” olarak da turizm sektörü tarihine yazıldı.

Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Dikkaya, görevinden ayrıldı. Ancak bu ayrılık öyle küskün bir ayrılık değil, Orhan Gencebay’ın şarkısında olduğu gibi “Severek ayrılık.”

Uzun süredir bu görevi sürdüren Deniz Dikkaya için otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan’ın da iştirak ettiği, tüm personelin katılımıyla bir veda partisi düzenlendi. Hediyelerin takdim edildiği, pastanın kesildiği bu parti, böylece “kutlanan ilk ayrılık” olarak da turizm sektörü tarihine yazıldı.   

KALPLER BİR

Deniz Dikkaya bu ayrılığın ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Deniz Dikkaya’nın veda mesajı şöyle: 

“İlk günden son güne kadar, büyük bir keyifle çalıştığım,

Rekorları üst üste kıran,

Ödülleri koyacak yer bulamayan,

Harika bir ekibin parçası olmaktan onur duyduğum otelimden kalbimin bir yarısını bırakarak ayrılıyorum. 

Çok değerli yönetici dostlarıma ve mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkürler, odalarından salonlarına, düğünlerinden yemeklerine kadar neredeyse her günümüz dolu dolu geçti, bir kusurum olduysa affola, işe olan aşkıma ve heyecanıma verin, hakkınızı helal edin…

Sloganımız gibi “Kalamış’ta Hayat Hep Başka” 

Çok yakında yeni maceralarımda buluşmak üzere…

Kalpler Bir !

#veda #gülegüle #kalplerbir #farewell #bugün #today

EŞSİZ VEDA HEDİYEN İÇİN TEŞEKKÜR

Ayrılık hediyesi olarak Genel Müdür Mustafa Alparslan’a bir Atatürkportresi hediye eden Deniz Dikkaya’ya yanıt, yine sosyal medya üzerinden verildi.  

İnstagram hesabından veda fotoğraflarını paylaşan Alparslan şu ifadeleri kullandı: “2,5 yıl boyunca beraber görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğum değerli kardeşim Deniz Dikkaya’yı yeni ufuklara uğurluyoruz. Her şey gönlünce olsun, kattığın artı değerler, emekler ve eşsiz veda hediyen için gönülden teşekkür ederim.”

Deniz Dikkaya, yorum olarak verdiği yanıtta kalbinin Kalamış’ta kaldığını belirterek, veda teşekkürünü buradan da yineledi.

Deniz DİKKAYA – Mustafa ÜÇBAŞ

Hotel Gazetesi olarak, sektörün tecrübeli ve güçlü ismi Deniz Dikkaya’ya bundan sonraki yaşamında başarılar dilerken, çok yakında adına yakışır bir kurumda alacağı görevi yine buradan duyurmanın keyfini yaşayacağımızdan eminiz.. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.