Uluslararası Ekoloji Birliği’nin Türkiye Yetkili Elçisi seçildi

Uluslararası Ekoloji Birliği'nin Türkiye Yetkili Elçisi seçildi
HG Editör
Posted on Haziran 04, 2020, 2:44 am
2 mins

Murtaza Kalender, dünyanın en saygın ve en büyük çaplı Uluslararası Ekoloji Birliği TIES’in Türkiye Tek Yetkili elçisi olarak seçildi.

Pandemi öncesinde çeşitli uluslararası Workshop etkinlikleri ve Turizm fuarlarıyla göz dolduran ve bugüne kadar Pandemi sürecinde yaptığı Zoom toplantılarıyla da adından sıkça söz ettiren TravelShop Turkey firmasının Genel Müdürü Murtaza Kalender, gurur verici bir başarıya imza atarak, dünyanın en saygın ve en büyük çaplı Uluslararası Ekoloji Birliği TIES’in Türkiye Tek Yetkilisi olarak seçildi.

Dünyanın birçok ülkesinde üyelikleri ve geniş kapsamlı temsilcilikleri bulunan TIES, Türkiye’de ilk kez bir Turizm profesyonelini bu göreve atadı.

Ülkemizin Ekolojik Turizmde hak ettiği yere gelmesine çalışacağız

Travel Shop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, konuyla ilgili olarak

“Böylesine, dünyanın en geniş kapsamlı ve alanında tek otorite sayılan bir organizasyon olan TIES’in beni böyle bir göreve layık görmesinden ötürü dernek yetkilisi Jon Bruno’ya teşekkürü bir borç bilirim. Bu gerçekten gurur duyduğum bir görev ve ülkeme layık olmak adına gereken her şeyi yapacağım.

Bu vesileyle, ülkemizi ve camiamızı, Turizm alanında, bundan önce olduğu gibi en iyi şekilde temsil ederek tanımaya devam edeceğiz. Ülkemizin marka değerini en yüksek seviyeye çıkarma gayretinde olacağız.

Doğası, Kültürü ve Ekolojik varlıklarıyla Türkiye, zaten dünyanın en değerli destinasyonlarından biri ve biz de elimizden gelen tüm çabayı göstererek, ülkemizin Ekolojik Turizmde hak ettiği yere gelmesine çalışacağız.

Bundan sonraki hedeflerimiz daha büyük ölçekli olacak ve ülkemizin Global platformlarda daha da yüksek ve tanınmış bir yer edinmesi yolunda elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.