Turizmci Sait Keser, ETS Tur mağdurları adına Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a seslendi

EMEKLERE YAZIK ETTİNİZ!
HG Editör
Posted on Temmuz 07, 2020, 2:05 am
3 mins

EMEKLERE YAZIK ETTİNİZ!

Ünlü turizmci Sait Keser’den, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a sitem. Bakanın sahibi olduğu ETS Tur’un 2020 yılına ait tüm yurt içi paket turlarını satışa kapatmasından etkilenen turizmciler zor durumda kaldı. Bu konuda tepkilerini dile getiren Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hizmet veren tecrübeli turizmci Sait Keser, sosyal medya hesabından bakana hitaben yazdığı yazıda, sitem dolu sözler sarf etti. Sait Keser’in bu paylaşımı, turizm sektöründe önemli yankı buldu.

İşte Sait Keser’in, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a hitaben yazdığı paylaşım:

Sait Keser

“Değerli Turizm sektöründe ki yol arkadaşlarım, paydaşlarım

DUYARSIZ Kalmıyorum..

Ülkemizin koskoca T.C. Kültür ve Turizm Bakanın acentasi ETS Kültür Turları Departmanı bütün personelini gönderip departmanı dağıttı.

Sektörümüze ise yok olun, batın, rezil olun sahipsiz kalın demeye getirdiği gibi, Mardin’deki, Ş.Urfa’daki, Gaziantep’deki, İzmir’deki, Rize’deki, Nevşehir’deki, velhasıl kültür turizmi yapan bütün yatırımcı, işveren, otelci, taşımacı, restorancı, tekneci, Acenteci, rehberi, kim varsa bitsin diyor. Hangi odaklara hizmet ediyorsunuz?

Oysa bakan olmanıza en çok sevinenlerdendik. Yazık ettiniz onca emeklere.

Sayın Bakanım;

Bu sektörde ayıbınızdır. Hani birlik beraberlik, böyle mi millisiniz?

Yıllardır bu ülkenin ekmeğini yediniz, sizi bu hale getiren sektör değil mi? Bu nankörlük değil midir? Hele bizleri mağdur ettiniz de yıllarca ETS adına fedakarlık eden, hizmet eden, sizin adınıza temsil edenlerin çoluk çocuğuna da mı acımadınız? Sizin de bir aileniz yok mu?

Paraya mı ihtiyacınız var?

Aç mı kaldınız?

Battınız mı?

Zarar ediyorsanız biz de ediyoruz ama siz misafirlerinizle gelince mahçup olmayalım diye sabırla bekliyor ve bu zor durumda zarara katlanıyoruz.

Bu kararınız morallerimizi bozmakla kalmadı, bölgemiz turizmine salgından daha tehlikeli zarar veriyorsunuz. Bu haksızlık, vicdansızlığınız niye?

Bu işler ben dedim demekle olmuyor. Ben bu ekmeğimi turizmden kazandım, burada da kaybetsem zoruma gitmez. Mesleğim nereye sürükleyecek ise buyurun yargı da sizde…”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.