İzmir Alman turizm acentelerini ağırlıyor

İzmir Alman turizm acentelerini ağırlıyor
HG Editör
Posted on Temmuz 16, 2020, 12:51 am
3 mins

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile SunExpress işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda, Almanya’nın önde gelen turizm acenteleri İzmir ve Kuşadası’nda ağırlanacak. 3 günlük organizasyonda Almanlara Türkiye’nin güvenli tatil seçenekleri tanıtılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ve SunExpress işbirliğiyle bu hafta sonu önemli bir organizasyona imza atıyor. Düzenlenen bir organizasyonla Almanya’nın önde gelen turizm acenteleri 16-19 Temmuz tarihlerinde İzmir ve Kuşadası’nda ağırlanarak, Türkiye’nin güvenli tatil seçeneklerini tanıtılacak. Organizasyona TUI ve Alltours gibi tur operatörlerini temsil eden ve Almanya’nın yedi farklı şehrinden seyahat profesyonellerinin katılacağı bildirildi.

NADİR ALPARSLAN
KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI

NADİR ALPARSLAN: ANTALYA’DAN OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK

Haziran ayında 50’den fazla ülkenin büyükelçisi ile uluslararası basın mensupları Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde Antalya’da buluşmuştu.  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan “Antalya’da gerçekleştirdiğimiz etkinlik sonrasında hem büyükelçilerden çok olumlu geri dönüşler aldık hem de Güvenli Turizm Sertifika Programı’nın Almanya’dan İngiltere’ye, Japonya’dan Ukrayna’ya, Rusya’dan Hollanda’ya uluslararası basın tarafından ilgiyle takip edildiğini gördük. Bu yüzden bu tür tanıtım etkinliklerini oldukça önemsiyor ve iş birliğinde bulunan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Türkiye, turizmde her zamanki gücünü korumaya devam ediyor; dünyanın içinden geçtiği bu en zorlu süreci atlatacak alt yapıya ve donanıma sahip durumdayız.” dedi.

AHMET ÇALIŞKAN
SunExpress CEO Yardımcısı

AMAÇ ‘SAFE TOURİSM’İ YERİNDE GÖSTERMEK

Pojenin ortaklarından SunExpress’in CEO Yardımcısı Ahmet Çalışkan ise amaçlarının pandemi ile mücadelede Kültür ve Turizm Bakanlığının başlattığı ‘Safe Tourism’ uygulaması çerçevesinde alınan önlemleri misafirlere yerinde göstererek, İzmir özelinde Türkiye’nin bu konuya gösterdiği hassasiyetin altını bir kez daha çizmek olduğunu söyledi. Çalışkan, “Bu çabamız önümüzdeki günlerde merkezimiz Antalya’da da devam edecek. Almanya’nın önde gelen seyahat profesyonellerini 23-26 Temmuz tarihlerinde de Antalya’da ağırlayacağız” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.