Murtaza Kalender başarıya doymuyor

Murtaza Kalender başarıya doymuyor
HG Editör
Posted on Temmuz 16, 2020, 12:57 am
2 mins

TravelShop Turkey Genel Müdürü Kalender, bu defa Uluslararası Düğün Organizatörleri Birliği’nin Avrupa ve Asya Bölgesel Direktörlüğüne getirildi

Uluslararası Workshop etkinlikleri ve Turizm fuarlarıyla dünya turizmine yön veren kuruluşlar arasında yükselişini sürdüren TravelShop Turkey, dur durak bilmeden pandemi döneminde dahi çalışmalarına ara vermeden devam etmenin semeresini görmeye başladı.

Haziran ayında, dünyanın en saygın ve en büyük çaplı Uluslararası Ekoloji Birliği TIES’in Türkiye Tek Yetkilisi olarak seçilen TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza kalender, ardından Uluslararası Ecoturizm Derneği’nin Avrupa ve Asya Kıtaları Başkanlığına getirilmişti.

YENİ UNVAN, YENİ SORUMLULUKLAR

Murtaza Kalender, bu kez de Uluslararası Düğün Organizatörleri Birliği’nin Avrupa ve Asya Bölgesel Direktörlüğüne seçildi. Kalender, haberi turizm dünyasıyla paylaşırken, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Bugün 2. kez almış olduğum güzel ve hayırlı bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Uluslararası Düğün Organizatörleri Birliği’nin Avrupa ve Asya Bölgesel Direktörü olarak seçilmiş bulunmaktayım.

Bu, Uluslararası Ekoturizm Derneği Eurasia Direktörlüğünden sonra eş derecede çok önemli 2. görevimi de Turizm camiamız adına üstlendim.

Her iki önemli vazifemde de ülkemi ve Turizm camiamızı en iyi şekilde temsil ederek başarılarımıza başarılar katmak en büyük hedefim olacaktır.  

Bizi destekleyen ve yanımızda olan tüm meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.”

Biz de Turizm Sektörünün sesi Hotel Gazetesi olarak Uluslararası Düğün Organizatörleri Birliği Avrupa & Asya Bölge Direktörü Murtaza Kalender’e yeni görevinde başarılar diler, her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirtiriz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.