İSTTA’DAN VALİ YARDIMCISI ÖZLEM BOZKURT GEVREK’E ZİYARET

Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 02, 2020, 9:58 pm
56 secs

Yalçın Aydın başkanlığındaki İSTTA Yönetim Kurulu, Vali Yardımcısı Gevrek ile Covid-19 Pandemisindeni en az hasarla atlatabilme adına görüş alışverişinde bulundu

İstanbul Turizm Derneği İSTTA Yönetim Kurulu, İstanbul’a yeni atanan Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İSTTA Başkanı Yalçın Aydın’ın önderliğindeki heyette, Yönetim Kurulu Üyeleri Murtaza Kalender, İlter Ergenç ve Gökay Işık yer aldı.

Toplantıda İstanbul Turizmini geliştirebilmek adına projeler sunulurken, Covid-19 Pandemisinden en az hasarla çıkabilmek için görüş alışverişinde bulunuldu.

İstanbul’un gelecek vizyonu, Turizm sektöründe yapılması gerekenler, Turizm profesyonellerinin yeni dönemde yapması gereken stratejik hamleler konularında fikir birliğine varılan bu toplantıda, pandemi sonrası turizmde geri dönüşten umutlu olan tarafların inovatif yöntemlerle sektörel adaptasyonuna da değinildi.

İSTTA YÖNETİMİNDEN DESTEK SÖZÜ

İstanbul ve ülkemizin turizm konusunda gelecek projeksiyonlarının takipçisi olan İstanbul Turizm Derneği, Vali Yardımcısı Gevrek’e görevinde başarılar dilerken, aynı zamanda tam destek sözü verdi. İSTTA Başkanı Yalçın Aydın, İstanbul Turizmden Sorumlu Vali Yardımcılığına yeni atanan Özlem Bozkurt Gevrek’e günün anısı olarak bir de şilt takdim etti.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.