ULUSLARARASI EKOTURİZM DERNEĞİ ALANINDA EN İYİLERİ SEÇİYOR

HG

Posted on Ekim 06, 2020, 1:44 am
2 mins

En az 5 milyon kişinin oy kullanacağı Eko Turizm Ödülleri’ne Türkiye’den başvuracak adaylardan kayıt ücreti alınmayacak

Ekoturizmde farkındalık yaratmak, sürdürülebilir turizmi teşvik etmek ve bu alanda başarılı insanları ödüllendirmek amacıyla bir organizasyon düzenleniyor. 

Ekoturizm Derneği 1990 yılında merkezi Amerika’da olmak üzere kurulmuş olup 206 ülkede 15 binden fazla aktif üyesi bulunmakta.

KATILIN, SESİNİZİ DÜNYAYA DUYURUN

Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkan Yardımcısı ve Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanı Murtaza Kalender, konuyla ilgili açıklamasında bu ödül töreni organizasyonunu çok önemsediğini, yaklaşık 5 milyon kişinin oy kullanacağı bu ödül törenine ülkemizdeki tüm Turizmcilerin aday olabileceğini söyledi. Kalender, “Milyonlarca kişinin oy kullanacağı bu platforma kaydolarak sesinizi dünyaya duyurabilirsiniz” dedi.

BAŞVURULARDAN ÜCRET ALINMAYACAK

Murtaza Kalender, ülkemize katkı sağlamak maksadıyla 12 Ekim 2020 tarihine kadar Türkiye’den katılacak başvurulardan herhangi bir ücret alınmayacağını belirtirken, “Ülkemizin tanıtımına faydamız dokunsun istiyoruz.” dedi. 

Toplam 16 ayrı kategoride ödüllerin dağıtılacağı bu yarışmada, Ekoturizm Destinasyonu, Ekolojik Köy, Ekoturizm Tur Programı, Mavi Bayraklı plajlar veya baraj ve nehirler, Ekoturizm dalında yer hizmeti sağlayıcıları, gezginler, fotoğrafçılar kategorilerinde en iyiler seçilecek. 

KATILIM VE DESTEK LİNKLERİ

Mail desteği için, assist@tieseurasia.com  adresinden yarışma platformlarına ulaşabilirsiniz.   

Başvuru yapmak isteyenler için link: www.tiesawards.com   

Paylaşmak Güzeldir
HG

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.