EMITT Turizm Fuarı 9 – 12 Şubat 2022’ye Ertelendi

EMITT Fuarı 9 – 12 Şubat 2022’ye Ertelendi
HG Editör
Posted on Ekim 13, 2020, 11:19 pm
5 mins

Katılımcılar ve ziyaretçiler başta olmak üzere, yerli ve yabancı tüm paydaşların geri bildirimlerinin değerlendirilmesinin ardından daha verimli bir fuar gerçekleştirilmesi için 10-13 Şubat 2021’de düzenlenmesi planlanan 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı – EMITT’in yeni tarihleri 9-12 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan, Türkiye’nin tanıtımına ve turizm sektörünün marka haline gelmesine hizmet eden, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, tarih değişikliğine gitti.

Daha önce 10 – 13 Şubat 2020 olarak duyurulan fuarın tarihi, Hyve Group’un iş ortakları başta olmak üzere geniş katılımcı, ziyaretçi ve yerli ve yabancı paydaşları ile yaptığı görüşmeler neticesinde Fuarın 9 – 12 Şubat 2022 tarihinde düzenlenmesine karar verildi.

KEMAL ÜLGEN

“Önceliğimiz Fuarımızın Verimli ve Faydalı Gerçekleştirilmesi”

EMITT Fuarı’nı düzenleyen küresel fuarcılık şirketi Hyve Group’un Bölge Direktörü Kemal Ülgen, fuarın yerel ve uluslararası tüm paydaşlar için daha verimli bir şekilde gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Ülgen, şöyle devam etti: “Daha önce 2022 yılına ertelediğimizi duyurduğumuz fuarımızın yeni tarihi 9-12 Şubat 2022 olarak belirlenmiştir. 9-12 Şubat 2022 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladığımız 25. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde hayata geçirmeyi ve sizleri ağırlamayı heyecanla bekliyoruz. Bizlere verdiğiniz daimi destek için bir kez daha teşekkür ediyor, sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı günler diliyoruz.”

2019’da Fuar Toplam Ziyaretçi Sayısını Yüzde 29, Yabancı Ziyaretçi Sayısını da Yüzde 87 Arttırmıştı

Tüm dünyada ve Türkiye’de turizm sektörünün gelişim alanlarının tespit edilmesi ve bilgi alışverişini sağlayarak, turizmin trendlerinin belirlendiği EMITT Fuarı, 25’inci yılında sağlık turizmi temsilcilerini de ağırlayarak Türkiye’nin sağlık turizmi alanında ivme kazandırmayı hedefliyor.

2019 yılında gerçekleştirilen fuar; 103 ülkeden, 1000’e yakın katılımcı ve 200 tur operatörünü 44.321 ziyaretçi ile buluşturmuş, 4 bin 476 randevulu iş görüşmesine ev sahipliği yaparak Türkiye’nin ve küresel turizm sektörünün buluşma noktası olma misyonunu güçlendirerek sürdürmüştü.

Hyve Group Hakkında


Hyve Group, 14 ülkede 17 global ofisi ve 1.000’in üzerinde deneyimli personeliyle dünya genelinde 120’yi aşkın etkinlik düzenleyen uluslararası bir fuar şirketidir. Hyve Group, amacı dünyanın her köşesinden gelen müşterilerin olağanüstü anlar paylaştığı ve sektör inovasyonunu şekillendirdiği kaçırılmayacak etkinlikler düzenlemek olan yeni nesil bir fuar şirketidir. Hyve Group plc, Dönüşüm ve Büyüme (TAG) programının ardından Eylül 2019’da ITE Group plc’nin yeni ismi olarak duyuruldu. Vizyonumuz, dünyanın en önde gelen içerik odaklı ve mutlaka gidilmesi gereken etkinlik portföyünü oluşturarak müşterilerimize muazzam bir deneyim ve yatırım getirisi sağlamaktır. Türkiye’de ise Hyve Group gücünü bölgedeki küresel ağdan alarak gıda sektörü (WorldFood İstanbul), inşaat (Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul), turizm (EMITT), kozmetik (BeautyEurasia), raylı sistemler ve lojistik (Eurasia Rail) sektörlerinde Türkiye’nin öncü fuarlarını düzenlemektedir.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.