Oldcity Otelciler Platformu ÜNYE – ORDU’ya açıldı

Oldcity Otelciler Platformu ÜNYE – ORDU’ya açıldı
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 13, 2020, 8:08 pm
3 mins

Başkan Tarkan Akyüz ile Başkan yardımcısı ve TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Hacıbektaşoğlu, üyelerden Önder Duruçay Ünye, ve Ordu’ya düzenlenen Fam Trip’e katılarak incelemelerde bulundular.

İstanbul Oldcity Otelciler Platformu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Ünye-Fatsa-Ordu Fam trip turuna 4 kişilik heyetle katılarak İstanbul Oldcity Otelciler Platformu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Ünye – Ordu Fam Trip turuna 3 kişilik heyetle katılarak bölgenin turizm potansiyeli konusunda incelemelerde ve temaslarda bulundu. Aralarında turizm basınının da yer aldığı 41 kişilik Acente ve Tur operatöründen oluşan bir heyette, Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, Platform Başkan Yardımcısı ve TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Hacıbektaşoğlu, Oldcity Üyesi Önder Duruçay yer alırken, Fam Trip turunu organize eden turizmci Mustafa Kılıç oldu.

Ünye Ticaret Odası’nın düzenlediği, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Ünye Ticaret Odası’nın düzenlediği, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi’nin desteklediği organizasyon, 4 gün sürerken, bölgenin henüz keşfedilmemiş tarihi ve turistik yerleri, kültürel zenginlikleri incelendi, yöresel lezzetleri tadılarak, bölge turizminin gelişimi hakkında incelemelerde bulunuldu.

BAŞKAN AKYÜZ: YERİNDE GÖRDÜK, YAŞADIK, HİSSETTİK

4 günlük organizasyonun oldukça verimli geçtiğini belirten Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, yorucu olmasına rağmen böylesine önemli bir Fam Trip’e katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Akyüz, “Karadeniz Bölgemiz, doğusundan batısına benzer ve farklı birçok özelliği olan destinasyonlara sahip. Özellikle Ünye-Fatsa-Ordu olarak baktığımızda, hem Karadeniz’e has, hem de Karadeniz’in diğer destinasyonlarından farklı özelliklerini görme, yaşama ve hissetme şansımız oldu. Bölgedeki mülki-idari yöneticiler ve organizasyona katılan turizm profesyonelleriyle yaptığımız görüşmelerde, Ordu’nun Ünye’nin potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. Bu gezinin geri dönüşümünün, 2021 yılının ilk aylarından itibaren hissedileceğini düşünüyorum. Gezi sadece bölge için değil, biz turizmciler için de yararlı oldu. Organize edenlere teşekkür ederiz.” diye konuştu.   

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.