ISI KONFORUNU YÜKSELT, TASARRUF SAĞLA!

ISI KONFORUNU YÜKSELT, TASARRUF SAĞLA!
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 19, 2020, 4:15 pm
3 mins

Sonbaharın gelmesi soğuk günlerin de habercisi… Neyse ki teknolojinin gelişmesi ile soğuk günlerde ortam ısısını istediğimiz seviyede tutarak hem yaşam konforunu hem de enerji verimliliğini yükseltecek çözümler bugün hayatımızda… Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Life Solutions Türkiye’nin geliştirdiği VİKO Zemin Altı Uyumlu Dijital Termostat; otel, rezidans ve plazalarda yaşam konforunu yükseltirken, enerjiyi de verimli kullanarak masraflardan tasarruf etmenizi sağlıyor.

VİKO Zemin Altı Uyumlu Dijital Termostat, ortamda istenen ısıdüzeyini kontrol altında tutmanıza, kışın ısıtma ve yazın soğutma kontrollerini gerçekleştirebilmenize imkan sağlarken, beklentileri de en üst düzeyde karşılıyor. Ürün, ister otel ister rezidans ya da plazalarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Kolay kurulum sayesinde hemen kullanıma hazır hale geliyor. Programlama sırasında 7 dil seçeneği (Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Lehçe, Fransızca, İspanyolca) ile senkron programlama gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca termostatın ayarları yapıldıktan sonra oluşan kod yardımı ile gerçekleştirdiğiniz ayarlar, başka bir termostata da zahmetsizce taşınabiliyor.

VİKO Zemin Altı Uyumlu Dijital Termostat

Zemin altı sensör bağlantısı kesildiğinde ya da kısa devre olduğunda, ısıtmayı kapatan bir izleme devresine sahip olan VİKO Zemin Altı Uyumlu Dijital Termostat, bu durumu ekranından bir uyarı mesajı ile de kullanıcısına bildiriyor.Ayrıca ürün, kullanıcı tarafından yapılan programları, hafızasına kaydetme özelliğine de sahip. Bu sayede enerji kesintisi durumunda bilgiler silinmiyor. Donanım, enerji kesintisi durumunda aktif çalışma modundan düşük güçte çalışma moduna geçerek güncel ayar ve bilgileri pil gereksinimi olmadan, 10 saat daha koruyor.

“Evde”, “Dışarıda”, “Gece” ve “Kapalı” olmak üzere 4 farklı çalışma modu bulunan VİKO Zemin Altı Uyumlu Dijital Termostat ile kullanıcı, isterse her günü 8 bölümde programlayabiliyor. O günü programladıktan sonra “Farklı Kaydet” seçeneğiyle başka günlere de kopyalayabiliyor. Ürünün, VİKO marka Karre, Meridian, Novella ve Trenda serileriyle uyumlu tasarımı yaşam alanlarına estetik getiriyor.

lstr.panasonic.com

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.