Dünyanın en seçkin Tur Operatörleri Oligark İstanbul’da buluştu.

Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 24, 2020, 12:31 am
2 mins

Dünyanın en seçkin Tur Operatörleri Türkiye’nin en klas mekanı olan Oligark İstanbul’da buluştu.

Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Özbekistan gibi birçok ülkeden İstanbul’a gelen Turizm Profesyonelleri Boğaza nazır Oligark İstanbul’da doyasıya eğlendiler.

Oligark İstanbul

İstanbul Boğazında enfes manzarasıyla Türkiye’nin en klas restoranı olan Oligark İstanbul, The Future Of Luxury etkinliği için İstanbul’a gelen 100’den fazla Tur Operatörüne ev sahipliği yaparak, İstanbul’da unutulmaz bir gece yaşattı.

Oligark İşletme Sahibi Zeynel Kılıç

Oligark İşletme Sahibi Zeynel Kılıç, böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük keyif aldıklarını, İstanbul ve Türkiye’nin tanıtımında her zaman rol alarak tanıtım faaliyetlerine katkı sağlamaktan dolayı memnun olduklarını belirtti. Sosyal mesafe kuralları ve hijyen koşullarının da dikkate alındığını belirten Kılıç, misafir sağlığının önceliğine değindi

”Önceliğimiz misafirlerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı”

Kuruçeşme’de 5 dönüm arazi üzerinde ve iki boğaz arasında muhteşem konumuyla Oligark İstanbul, başta dünya mutfağı, balık ve Ocakbaşı olmak üzere 6 farklı temadaki restoranlarıyla misafirlerine hizmet ettiklerini belirten Kılıç, gelen misafirlerin 100% memnuniyetle ayrılmalarından ötürü çok büyük keyif aldığını belirterek, bu tür organizasyonlara ev sahipliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti. 

Yabancı Tur Operatörlerini layıkıyla ağırlayan Zeynel Kılıç, pandemiden etkilenen sektöre yeni bir ümit ve örnek teşkil ederek Turizm camiasına bir katkıda bulunduğunu düşündüğünü belirtti.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.