ATİD GENEL SEKRETERİ KEYKAN: “ANKARA’NIN GÜCÜNÜ BİRLİKTE ORTAYA ÇIKARALIM”

Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 26, 2020, 1:05 pm
2 mins

Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Genel Sekreteri Ahmet Keykan, koronavirüs pandemisi nedeniyle turizm kriterlerinin değiştiğini ve yeni turizm anlayışıyla Ankara’nın büyük bir potansiyeli barındırdığını bildirdi.

Keykan, “Başkent Ankaramız, tarih, doğa, sağlık, gastronomi, müze, sanat ve kış turizmleriyle çok önemli bir destinasyon. Salgını fırsata çevirerek, tüm turizm paydaşlarıyla birlikte Ankara’nın gücünü ortaya çıkartalım” dedi.

Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Genel Sekreteri Ahmet Keykan

Ankara’nın dünya turizminden hak ettiğinin çok altında bir pay aldığını kaydeden Keykan, Başkent’in tüm değerleriyle dünyanın en güçlü turizm destinasyonları arasında olması gerektiğini dile getirdi.

Sağlık, tarih, doğa, gastronomi başta olmak üzere kentin turizm zenginliklerinin pek çok ülkenin başkentine büyük fark atacağını belirten Keykan, maalesef dünyada bu farkındalığın yaratılamadığını ifade etti.

 ATİD olarak, Ankara’nın tanıtımı için büyük çaba gösterdiklerini ve son yıllarda kente dikkatleri çektiklerini anlatan Keykan, koronavirüs pandemisinin değiştirdiği turizm kriterlerinin Ankara için fırsata çevrilebileceğini söyledi.

Ankara’nın alternatif turizm çeşitliliği ile büyük bir potansiyeli barındırdığını vurgulayan Keykan, kentin güvenli ve sağlıklı turizminde de fark yarattığını kaydetti. Başkent’in tanıtımda eksik kaldığını dile getiren Keykan, “Ankara’nın gücünü birlikte ortaya çıkaralım” diyerek turizm paydaşlarına çağrıda bulundu.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.