Hilton İstanbul Bomonti tam donanımlı rezidanslarını misafirlerinin kullanımına açtı

Hotel Gazetesi
Posted on Kasım 23, 2020, 10:24 pm
5 mins

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Hilton İstanbul Bomonti, “Bomonti Home Suite” ile misafirlerini yepyeni bir yaşam alanına davet ediyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin tüm konfor ve olanaklarından faydalanma imkânı sunan “Bomonti Home Suite” rezidansları, ister iş ister tatil amaçlı seyahatler için olsun; ev konforunda bir konaklama deneyimi arayışında olanlar için ideal…

Hilton İstanbul Bomonti, iş ya da tatil amaçlı seyahatlerini ev konforunda bir konaklama deneyimi ile taçlandırmak isteyenleri “Bomonti Home Suite” rezidanslarına bekliyor. 115 m² büyüklüğündeki aile dostu süitleriyle uzun süreli konaklamalara bambaşka bir soluk getiren rezidanslar, Hilton İstanbul Bomonti’nin tüm konfor ve olanaklarından faydalanma imkânı da sunuyor.

Panoramik İstanbul manzarasına sahip “Bomonti Home Suite” rezidansları, zarafeti şıklıkla buluşturan dekorasyonuyla göze çarpıyor. Otele ait Executive Lounge’a özel erişim; yüksek kaliteli Wi-Fi; ücretsiz otopark servisi, 7 gün 24 saat teknik servis hizmeti; otelin içinde yer alan Avrupa’nın en büyük eforea Spa’sının spor kulübünden yararlanma imkânı ile özel check-in ve check-out, Bomonti Home Suite’in sunduğu ayrıcalıklı hizmetler arasında yer alıyor. Bomonti Home Suite, iş insanlarının çalışmalarını rahatlıkla gerçekleştirebilecekleri konforlu bir ortam da sunuyor. Rezidanslarda konaklayan misafirler ayrıca, otelin toplantı odalarını avantajlı fiyatlardan kiralama imkanına da sahip oluyor.

6 kişiye kadar konaklama imkânı sunan “Bomonti Home Suite”de; 2 yatak odası, tam donanımlı mini mutfak, çamaşır makinesi, lüks mermerlerle döşeli banyo, yemek masası ve geniş bir oturma salonu bulunuyor. Aile olarak seyahat edenler için; talep üzerine biberon ısıtıcısı, monitör, bebek küveti ve bebek tuvaleti de temin edilebiliyor.

Hilton CleanStay güvencesiyle üst düzey önlemler

Hilton İstanbul Bomonti’nin de dahil olduğu dünya genelindeki tüm Hilton otellerinde uygulanan Hilton CleanStay programı ile Hilton, misafirlerine üst düzey hijyen önlemlerinin alındığı güvenli bir konaklama imkânı sunuyor. Otelin tüm odalarında en çok temas edilen 10 nokta detaylı olarak temizleniyor. Temizlik tamamlandığında ise odalar mühürleniyor ve misafirler odaya geldiğinde mührü ilk kendileri açıyor. Misafirler check-in ve check-out işlemlerini online gerçekleştirebiliyor; otele girdikleri andan itibaren hiçbir şeye dokunmadan telefonlarını kullanarak QR kodlarıyla oteldeki tüm menüyü görebiliyor. Otelin tüm mekanlarında, sosyal mesafe kurallarına uygun oturma düzeni ve hijyen prosedürleri titizlikle uyguluyor.

Hilton İstanbul Bomonti, Sağlık Bakanlığı’ndan Güvenli Turizm Sertifikası’na da sahip.


Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi:

Dünyanın lider turizm ve konaklama şirketi Hilton Worldwide bünyesinde faaliyet gösteren Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, 85’i suit 829 odası ile İstanbul’un en büyük oteli konumundadır. 12.000 metrekarelik etkinlik alanına ev sahipliği yapan otel, 6350 kişilik konferans kapasitesi, 32 toplantı odası ve biri dokuz metrelik tavan yüksekliğiyle İstanbul’un en büyük kolonsuz salonu olmak üzere iki balo salonuyla müşterilerine hizmet vermektedir. Hilton İstanbul Bomonti, tamamı cam ile kaplı 34 kat üzerine kurulu etkileyici mimarisi, şık dekorasyonlu odaları, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri sunan restoranları, global anlamda En İyi Lüks İş Oteli Spa’sı ve En İyi Lüks Fitness Spa kategorisinde ülke ödülü alan Türkiye’nin ilk eforea SPA’sı ve nefes kesen Boğaz ve şehir manzaralarıyla İstanbul’un yeni çekim noktaları arasındadır. Atatürk Havalimanı’na 45 dakika uzaklıkta, şehrin iş, tarih ve eğlence merkezlerine yakın mesafede bulunan otel, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de turistik amaçlı seyahatler için konuklarına eşsiz bir konaklama ve etkinlik deneyimi sunmaktadır.

SON HABERLER

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.