MURAT ARSLAN CVK PARK BOSPHORUS HOTEL’E GENEL MÜDÜR OLDU

MURAT ARSLAN CVK PARK BOSPHORUS HOTEL’E GENEL MÜDÜR OLDU
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 14, 2022, 2:45 am
3 mins

İstanbul Gümüşsuyu’nda hizmet veren beş yıldızlı CVK Park Bosphorus Hotel’in genel müdürlüğüne, tecrübeli turizmci Murat Arslan getirildi.

30 yıllık turizm tecrübesine sahip Murat Arslan, Swissotel The Bosphorus Istanbul, Ceylan Intercontinental Istanbul, Movenpick Hotel İstanbul, Crowne Plaza Minsk Belarus gibi elit marka otellerde üst düzey yönetici görevlerinde bulunmuş, son 10 yılını ise Kaya Ramada Plaza Hotel Istanbul ve Elite World Europe Hotels’in Genel Müdürlük görevini yürütmüştü.

Özellikle marka otellerdeki üst düzey yönetim başarısıyla dikkatleri toplayan Murat Arslan, konaklama sektörünün aranan isimleri arasına girdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Murat Arslan, daha sonra, ABD’ye giderek yeni satış teknikleri, müşteri ilişkileri, kalite kontrol ve güvenli oteller için risk yönetimi gibi konularda aldığı yüksek öğrenim ile kendini geliştirdi.

Hotel Gazetesi CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürlüğü görevine getirilen Murat Arslan’a yeni görevinde başarılar diler. 

Hakkında

Sürdürülebilir başarıları ve turizm sektöründe yarattığı kalıcı değerler ile CVK Hotels & Resorts, üst düzey misafir memnuniyeti sağlıyor, sunduğu ayrıcalıklı konaklama deneyimiyle her zaman ilk tercih edilen isim olma hedefiyle faaliyet gösteriyor.

CVK Hotels & Resorts, turizm sektörüne ilk adımını Taksim Meydanı’nda bulunan CVK Taksim Hotel İstanbul ile attı, ve böylelikle ilk CVK Hotels & Resorts işletmesinin kapılarını misafirlerine açtı. Ardından tarihi Park Otel’i tekrar hayata geçiren CVK Hotels & Resorts, 2013 yılında CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’u şehre kazandırdı. Birkaç yıl içinde şehrin gözde adreslerinden biri haline gelen CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en büyük turizm yatırımı unvanını da kazandı. Hem yurt içi hem de yurt dışında marka değeri hızla artan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, konfor ve lüksü bir arada sunan bir yaşam alanı konseptiyle hayata geçen 68 süitten oluşan CVK Park Prestige Suites’i de çatısı altında barındırıyor.

Uluslararası hizmet standartlarına Türk misafirperverliğine özgü dokunuşları katan CVK Hotel & Resorts, dünyaca ünlü bu misafirperverlik anlayışının da elçiliğini yapıyor.

Siz de gerçek ve özgün Türk misafirperverliğini deneyimlemek istiyorsanız, Cvk Hotels & Resorts’a davetlisiniz!

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.