SONER BARIM’DAN A’DAN Z’YE OTEL YÖNETİMİ

ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Nisan 12, 2023, 3:10 am
4 mins

Otel işletmeciliğinden, Otel gelir yönetimine konaklama sektörüne birçok alanda hizmet veren Soner Barım, yelpazesine Dijital Otelim markasını da ekleyerek hizmet alanını genişletti.  

Sed Bosphorus Hotel’in yanına My Activity Travel, Hotel Indeks Otel Gelir Yönetimi ve Dijital Otelim markaları (Oteller için Web Sitesi Kurulum ve Sosyal Medya Yönetimi) ile danışmanlık şirketini faaliyete aldı. Deneyimli turizmci Dijital Otelim markasının devreye girmesiyle, şirketimiz artık seyahat, vize, konaklama, toplantı, organizasyon, etkinlik, otel danışmanlık, online kanal kurulumu, otel gelir yönetimi, web sayfası tasarım, sosyal medya yönetimi gibi pek çok konuda hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 

“AMAÇ SEYAHAT SEVERLERE UYGUN KOŞULLARLA ALTERNATİF SUNMAK”

Hedeflerinin acenta bazında ilk etapta iç pazardan başlayarak yurt içi yurt dışı seyahat planlamaları ile seyahat severlere değişik alternatifleri uygun koşullarla temin etmek olduğunu belirten Soner Barım, “Burada planlama yaparken kısa uzun orta vadeli hedeflerimizi belirleyerek ileriye dönük sürdürülebilir sağlıklı bir yapı elde etmeyi amaçladık. Şu anda yapmış olduğumuz planlar çerçevesinde arzu ettiğimiz ölçüde ilerliyoruz” dedi.

“OTELLERE GELİR YÖNETİMİ KONUSUNDA REHBERLİK EDİYORUZ”

Danışmanlık boyutunda ise yeni kurulan Hoteller ile Online Satış Konusunda mesafe kat etmek isteyen işletmeler için harika çözümler ürettiklerini belirten Barım, “Temel hedef otelcinin cebinden çıkacak parayı minimuma indirip maksimum fayda sağlamak. Bu konuda yetkin kadromuz ile kısa sürede tercih edilen bir yapıyı şimdiden elde ettik. Geçmiş tecrübelerimizin ışığında otellerimizin üzerindeki iş yükünü hafifleterek otelin her an online kanallarda aktif olmasını sağlıyor, mesai saatleri sınırlamasını ortadan kaldırarak anlık müdahaleler ile tesisin online mecralarda tercih edilebilirliğini arttırıyoruz. Burada bizi diğer işletmelerden ayıran en önemli özellik otel gelir yönetimi karar verme süreçlerinde tesise rehber oluyor. Tesis adına karar almadan rakip analizleri yapıyor, fiyat kontrollerini sağlıyor ve işletmeye anlık ve ileri vadede doğru zamanda doğru fiyatlandırma yapma gücünü veriyor” diye konuştu. 

“İŞLETMELERE ÖZEL SAYFALARLA ÖN PLANA ÇIKARIYORUZ” 

Dijital Otelim projesi ile otellerin ihtiyaçları doğrultusunda web sayfası tasarımı ve sosyal medya yönetimlerini üstlendiklerini belirten Soner Barım, bunun işletmeye nasıl geri dönüş sağladığını ise şöyle anlattı: “Bu konuda hali hazırda sağlam bir alt yapı oluşturmuş durumdayız. Tesisin tüm online mecralarda en efektif şekilde varlığını sağlıyoruz. Web Sayfası tesisin bir ölçüde aynası olduğu için her tesise özel kullanıcı dostu ve her an rezervasyon almaya yönelik bir planlama yaparak hareket ediyoruz. Aynı şekilde sosyal medya günümüzde tercih edilme noktasında çok önemli bir faktör haline geldi. Yine işletmelere özel sayfalar trafiğin yoğun olduğu aralıklarda yapılan paylaşımlarla işletmenin öne çıkmasını sağlıyoruz. Yeni projemizin oluşturulmasında bana destek olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ekipçe güzel işler başaracağımıza yürekten inanıyor ve bu heyecanı birlikte yaşıyoruz.” 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.