FAİR PLAY SOHBETLERİ BAŞLIYOR

FAİR PLAY SOHBETLERİ BAŞLIYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 22, 2021, 5:15 am
4 mins

Türk Spor Ajansı’ndan yeni bir program. 25 Ocak Pazartesi günü saat 21.30’da başlayacak programın ilk konuğu Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Hasan Sarıçiçek 

Bu sene 38. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk spor haberleri ajansı Türk Spor Ajansı, yeni bir uygulama başlattı. Youtube kanalını hizmete açan ajans buradan canlı olarak Fair Play Sohbetleri programı yayınlayacak. 

TMOK Fair Play komisyonu Üyesi ve Türk Spor Ajansı
Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz

Fair Play’in “İyiye, doğruya, güzele” sloganıyla başlatılan yayının teknik altyapısı Elektronik Mühendisi Armağan Berkay Yılmaz tarafından hazırlandı. Tasarım ve Grafiklerini ise Nirvana Tanıtım dizayn etti. Sunumunu TMOK Fair Play komisyonu Üyesi ve Türk Spor Ajansı’nın Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz’ın yapacağı yayında, Fair Play ödülü alan isimlerin topluma örnek öyküleri anlatılacak. Ayrıca dünyanın dört bir yanından derlenen fair play içerikli videolar ve fotoğrafların izleyicilerle paylaşılacağı programda, her hafta alanında başarılı bir konuk sohbete katılacak. Bu konuklar ününe göre değil, örnek davranışları ve Türkiye’de Fair Play’in yaygınlaşmasına yaptığı katkıya göre seçilecek.  

İLK KONUK HASAN SARIÇİÇEK

Geçen yıl yayınladığı Sporda ve Yaşamda Fair Play kitabıyla Avrupa Fair Play Birliği EFPM’den ödül kazanan Remzi Yılmaz’ın hazırlayıp sunacağı programda, izleyicilerin göndereceği fair play öyküleri de yayınlanacak. Remzi Yılmaz, yıllardır arşivlediği Fair Play içeren videolarını bu programın izleyicileriyle paylaşacak.

Ayrıca programda her hafta mesajı ve öyküsü yayınlanan iki izleyiciye, EFPM’den ödül alan Sporda ve Yaşamda Fair Play kitabını hediye edecek.

Türk Spor Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar

ARIPINAR: İLGİYLE KARŞILANACAKTIR

Türk Spor Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, bu projenin ajansın Fair Play’e hizmeti olarak düşünüldüğünü belirterek şunları söyledi. “Bu yayında paylaşılacak ana öyküler, Fair Play’in ne olduğunun halkımız tarafından daha iyi anlaşılmasına yardımcı olacak, duygu dolu öyküler. Remzi Yılmaz’ın hazırladığı “Sporda ve Yaşamda Fair Play kitabında 100’lerce ödül alan isimler arasından seçilerek yayınlanan öyküler. Hepsi ayrı ayrı anlamlar ve güzellikler içeriyor. Bunların anlatılması Fair Play’in yaygınlaşmasına katkıda bulunacaktır. Zaten yüreğinde fair play olugusunu taşıyan Türk halkının programa ilgi göstereceğine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum.”

Programları izlemek için Türk Spor Ajansı Youtube kanalına abone olmayı unutmayın

Abone olmak için tıklayınız.
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.