GÜNDEM TURİZM PROGRAMI BAŞLIYOR

GÜNDEM TURİZM PROGRAMI BAŞLIYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 02, 2021, 6:41 pm
2 mins

Turizmciler ekranda buluşuyor. İlk yayın 4 Şubat Perşembe saat 20:00’de

Teknolojik gelişmelerden yararlanma konusunda diğer sektörlerin önünde yer alan Turizm sektörü, bir uygulamayı daha devreye sokarak farkını ortaya koydu. Sektörün önde gelen akademisyenleri harekete geçerek youtube kanalında, sorunların tartışılıp çözüm aranacağı bir yayın başlattı.

İLK YAYIN PERŞEMBE GÜNÜ

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi
Pelin Tuna

Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER), Turist Rehberler Birliği (TUREB), Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu ve üniversitelerin turizm mezunları dernekleri (METİOD, ATİOYOMED, BTİOYOMD, NEVTİM, ERTÜMED, ATMED, Ticaret Turizm Mezunlar Derneği) iş birliği ile gerçekleştirilecek yayınların ilki Perşembe günü 20:00’de başlayacak. Turizm Akademisyenleri Derneği Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak “GÜNDEM TURİZM” programına Zoom üzerinden canlı olarak katılabilmek mümkün.

PELİN TUNA: DOPDOLU BİR YAYIN SERİSİ

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Pelin Tuna, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Güncel konuların, sektörel sorunların ele alınacağı sadece sektör temsilcilerinin değil aynı zamanda turizm akademisyenleri ve öğrencilerinin de keyifle katılacağı GÜNDEM TURİZM başlıklı dopdolu bir canlı yayın serisine başlıyoruz.

ÖNEMLİ KONUKLAR YER ALIYOR

4 Şubat Perşembe saat 20:00’de gerçekleştireceğimiz ilk canlı yayınımızın moderatörü Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt konukları ise Turist Rehberler Birliği (TUREB) Yönetim Kurulu Başkan Suat Tural ve Uluslarası Skal Dernekleri Federasyon Başkanı Savaş Çolakoğlu olacak.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.