LÜX TRANSFER ARACINI KENDİNİZ SEÇİN

LÜX TRANSFER ARACINI KENDİNİZ SEÇİN
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 03, 2021, 1:11 pm
56 secs

Elite World Otelleri’nden birinci sınıf araçlarla konforlu ulaşım hizmeti

Daha keyifli ve konforlu bir tatil için yeni çözüm yolları geliştiren, konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World; misafirlerine kendilerine kendilerini özel hissettirmeye devam ediyor. Travelium şirketi ile bir anlaşma yapan Elite World Otelleri; misafirlerinin havalimanı ve belirli destinasyonlara uzman bir ekip tarafından lüks ve hijyenik araçlarla ulaştırılmasını sağlıyor.

LÜX TRANSFER SEÇENEKLERİ

Hizmet kapsamında konforuna düşkün kişiler için BMW 5 ve 7 Serisi, Mercedes Benz S Klasse kategorisinde premium arabaların yanı sıra kalabalık aileler için Sprinter ve Vito model VIP minibüsler, bütçesine dikkat eden misafirler için ise Peugeot gibi alternatifler bulunuyor. Ayrıca dileyen misafirlerin Limuzin ve şoförlü araç kiralama hizmeti almalarına da yardımcı oluyor. 

Bu özel, konforlu ve hijyen standartlarına uygun hizmetten yararlanmak isteyen Elite World Otelleri misafirleri, https://www.eliteworldhotels.com.tr/ internet sitesinden doğrudan transfer hizmeti satın alabileceği gibi, otelin concierge bölümünden de transfer taleplerini oluşturabiliyor. 

Ayrıca Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’a rezervasyon yaptıran misafirler ise evlerinden otele, otelden evlerine veya istedikleri yere kadar transfer hizmeti imkanı da alabiliyor. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.