Türkiye Seyahat Acenteleri Başkanı, Kafa Radyo’da Deniz Dikkaya’nın konuğu olacak

FİRUZ BAĞLIKAYA TURİZM KAFASI’NDA!
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 18, 2022, 12:57 am
3 mins

FİRUZ BAĞLIKAYA TURİZM KAFASI’NDA!

Turizm Kafası programıyla, turizm sektörünün sorunlarını radyoya taşıyan, konunun uzmanlarıyla tartışarak çözümler üreten ünlü turizmci Deniz Dikkaya, bu haftaki programında Seyahat Acentelerini konu ediyor.

Konu seyahat acenteleri olunca da en yetkili isim Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, programa konuk olacak ve  “Neden Seyahat Acenteleri”! başlığı altında, bu sektörün sorunları, mücadeleleri ve karşılaştıkları güçlükleri, çözümleri gözler önüne serecek. 

Turizm Kafası programının yapımcı ve sunucusu Deniz Dikkaya, Cumartesi saat 11.05’te başlayacak programda dinleyicilerine Gap Turu hediye edecek.

İşte Deniz Dikkaya’nın sosyal medya hesaplarından Kafa Radyo dinleyicileri ve tatilcilere yaptığı duyuru:

TURİZM KAFASINDA BU HAFTA KONUMUZ “NEDEN SEYAHAT ACENTELERİ”!

🎙️Değerli Dostlarım,

Kafa Radyo’da bu cumartesi saat 11.05’te “Turizm Kafası” yine konuları ve konukları ile dopdolu.

🗣️ Haftanın Turizm Sohbetinde bu programda sizleri sizleri Turizmin en önemli yapıtaşlarından olan, gezginlerin rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlayan, sadece tatil amaçlı değil etkinlik ve kurumsal organizasyonlarla da turizm sektörünü ayakta tutan Seyahat Acenteciliğini en yetkili isimden dinleyeceğimiz konuğum Türsab – Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya oluyor! 

🎁Peki yine bir Turizm Kafası olur da hediye vermeden olur mu, tabi ki olmaz, işte bu programımı da başından sonuna kadar dikkatle dinleyen, program içindeki şifreleri not alan 2 şanslı dinleyicimize harika Gap Turu hediyeleri geliyor, çalar saatinizi 11.05’e ayarlamayı unutmayın!

🙏 Bu güzel hediyeler için Tüm TÜRSAB Ailesine, Yönetim Kurulundaki çok değerli isimlere başta Başkanımız Firuz Bağlıkaya olmak üzere çok ama çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız ! 🎉

📻 Turizmin tüm renklerini sizlerle buluşturduğum #TurizmKafası’nda Türkiye’nin En Kafa Radyosunda görüşmek üzere!

@kafaradyo

🎧 Nasıl Dinleyelim derseniz: Radyonuzdan, Digiturk Kanal 408’den, Uydudan, Kafaradyo.com’dan, Radyoland aplikasyondan canlı olarak veya

KafaRadyo, Radyoland, Spotify, Soundcloud platformlarında podcast olarak 7/24 dinleyebilirsiniz…

🙏Türkiye’nin ödüllü turizm teknoloji firması Hotelrunner’a Turizm Kafası’na verdikleri değerli destekleri için çok teşekkürler…

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.