AYDIN KARACABAY İTO SEÇİMLERİNE HAZIR!

AYDIN KARACABAY İTO SEÇİMLERİNE HAZIR!
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 05, 2022, 8:19 pm
2 mins
https://yeninesiltursab.com/
www.firuzbaglikaya.com

Ekibini ve adaylık amacını bildiren bir broşür hazırlayan Karacabay, otelcilik sektöründen destek istedi.

İstanbul Ticaret Odası İTO’nun Kasım ayında yapılacak seçimleri için geri sayım sürerken, Konaklama ve Otelcilik sektörü seçimlerinde 16. Kurul yönetimine aday olan OldCity Otelciler Platformu Yönetim Kurulu Üyesi, Levni Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, ekibini tanıttığı bir broşür hazırladı. İTO Meclis Üyesi ve Oteller Meslek Komitesi Başkan Adayı Aydın karacabay, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ başlığıyla hazırlanan ve 12 sayfadan oluşan broşürde, neden aday olduğunu maddeler halinde açıkladı.

Karacabay, Turizm Camiasının Otelcilerine hitaben yaptığı açıklamada Yenilikçi, çözüm odaklı, şeffaf, liyakatli, otelcilik uğraşının dışındaki farklı meslek paydaşlarını da bünyemize katarak yola çıkıyoruz. Otel işletmelerinden, otel yatırımcılarından ve profesyenel üst düzey otel yöneticilerinden oluşan ekibimizle, İstanbul Ticaret Odası 16’ncı Oteller Komitesi Başkan adaylığı için yola çıkıyoruz.” İfadesini kullandı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Aydın Karacabay, hazırlanan broşürde 19 kişilik ekip arkadaşlarını tek tek özegeçmişleriyle tanıttı. Daha sonraki bölümde projelerini başlıklar halinde sıralayan Karacabay, broşürün son son sayfasında ŞİMDİ TAM ZAMANI Başlığıyla verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı: “Kaybettiğimiz zamanı ya da israf ettiğimiz kaynağı geri getirmek mümkün değil. Ancak, geleceği hep birlikte şekillendirme fırsatı bizlerin elinde. Otelciliğin kalbinin daha sağlıklı atabilmesi için tıkanan damarları artık birlikte açalım.

İşte buradan hareketle ben ve ekibim, siz değerli otelci dostlarımın teveccüh ve desteği ile, İTO Oteller Meslek Komitesi’nin yeni döneminde de başkan adayıyım. Burada otelcilerimizin haklarını korumak, sesini daha güçlü duyurmak için var gücümüzle çalışmaya hazırız.”

İşte Aydın Karacabay’ın seçim broşürü:

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.