ELİTE WORLD HOTELS & RESORT 4 YENİ MARKASIYLA SEKTÖRÜN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

ELİTE WORLD HOTELS & RESORT 4 YENİ MARKASIYLA SEKTÖRÜN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mart 21, 2023, 3:50 pm
3 mins

Türkiye’nin önde gelen zincir otellerinden Elite World Hotels & Resorts dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e bu yıl dört yeni markasıyla katılarak turizme yeni bir bakış açısı getiren stratejisini yatırımcı ve girişimcilerle paylaşacak.

Turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, bu yıl 26. kez 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotel & Resorts, EMITT fuarına dört yeni markasıyla katılarak turizme yeni bir bakış açısı getiren yeni stratejisini yatırımcılar ile paylaşacak. Misafirlerine ve iş ortaklarına 8 otelinde konaklama uzmanlığı sunan Elite World Hotels &Resorts, yatırımcılarına da bu deneyim ve uzmanlıktan yararlandıracak fırsatlar sunmayı hedefliyor. 

TURİZM SEKTÖRÜNÜ GÜÇLENDİRECEK 4 YENİ MARKA…

Yeni stratejisi doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modelleri çalışmalarını sürdüren Elite World Hotels & Resorts, turizm sektörüne kazandırdığı dört yeni markasıyla Türk yatırımcısının sektördeki gücüne güç katmayı amaçlıyor. 

‘’46 YILLIK KONAKLAMA DENEYİMİMİZİ YATIRIMCILARLA PAYLAŞIYORUZ’’

Elite World Hotels & Resorts Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu  46 yıldır turizm sektöründe edindikleri konaklama uzmanlığını girişimci ve yatırımcılarla paylaştıklarının altını çizerek şunları kaydetti: “EMITT Fuarı, sektörümüzün en büyük fuarı olarak ülkemizin farklı destinasyonlarının tanıtımı, yeni iş birliklerinin başlaması, var olan ilişkilerin ve ticaretin gelişmesine yönelik katkısı, bir sonraki sezon için verdiği öngörü ile sektörümüze ve turizm ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Fuarda Elite World Hotels & Resorts olarak dört yeni markamızla turizm yatırımcılarına, girişimcilerimize sunduğumuz imkanları anlatacağız. Elite World Hotels & Resorts olarak ekonomi, orta, üst ve lüks olmak üzere dört ayrı segmentte hizmet vermek için geliştirilen markalarımızla katıldığımız fuarda ziyaretçilerimizi ağırlayacağız.”

Elite World Hotel & Resorts, EMITT Fuarında Hall 3 Stand 3432’de misafirleriyle buluşacak.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.