OSMANLI MUTFAĞININ KALBİ ROYAL STAY PALACE HOTEL’DE ATIYOR!

OSMANLI MUTFAĞININ KALBİ ROYAL STAY PALACE HOTEL’DE ATIYOR!
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mart 21, 2023, 10:27 am
5 mins

Ferah alanı ve şıklığıyla misafirlerinden tam not alan Royal Stay Palace Hotel, Ramazan ayında Osmanlı mutfağından izler taşıyan iftar menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Royal Stay Palace Hotel, On bir ayın sultanı Ramazan ayını Osmanlının Ramazan geleneklerine uyarak karşılıyor. Birbirinden lezzetli menüsüyle oldukça iddialı olan Royal Stay Palace, misafirlerine unutulmaz bir iftar deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Royal Stay Palace Hotel’in iftar menüsünde; birbirinden lezzetli ve doğal iftariyelikler, yöresel çorbalar, tadı ile damağınızı şenlendirecek ara sıcaklar ve Türk mutfağının vazgeçilmez ana yemekleri ve gözde tatlılar yer almakta.

OSMANLI ŞERBET GELENEĞİ SOFRALARA TAŞINIYOR

3 farklı şekilde hazırlanan özel Ramazan ayı menüsü ise şu şekilde;

Menü 1: Hurma, kayısı, patlıcan biber kızartması, taze kaşar peyniri, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, reçel ve tereyağ.

Ezo gelin çorbası veya tarhana çorbası, iç pilav eşliğinde sebzeli piliç sultan dolma veya patates püresi ve ızgara sebze eşliğinde kadınbudu köfte.

Vişne sos eşliğinde cevizli güllaç ya da frambuaz soslu tavuk göğsü tatlısı. Osmanlı şerbeti, limitsiz meşrubat, kahve ve çay.

Menü 2: Hurma, kayısı, kuru incir, taze kaşar peyniri, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, etsiz çiğ köfte reçel ve tereyağ.

Kremalı tavuk çorbası veya sebze çorbası. Patatesli, kıymalı, ıspanaklı börek ya da domates soslu peynirli talaş böreği.

Peynirli buğday ile erikli kuzu incik kebabı ya da ızgara brokoli domates biber ile hünkar beğendi.

Vişne sos eşliğinde cevizli güllaç ya da vanilya dondurması ile sütlü nuriye tatlısı. Osmanlı şerbeti, limitsiz meşrubat, kahve ve çay.

Menü 3: Hurma, kayısı, kuru incir, Kayseri pastırması, taze kaşar peyniri, beyaz peynir, tulum peyniri zeytin, domates, salatlık söğüş, zeytin, süzme bal ve taze kaymak.

Süzme mercimek çorbası ya da düğün çorbası. Tulum peynirli su böreği fesleğenli sos ile… Fıstıklı pilav ve padişah sosu eşliğinde Royal dana tandır veya bademli yasemin pilavı ve brokoli suflesi eşliğinde sultan soslu antrikot.

Taze meyve dilimleriyle cevizli güllaç ve ılık irmik helvası ya da taze kaymak eşliğide fıstıklı tel kadayıf. Osmanlı şerbeti, limitsiz meşrubat, kahve ve çay.

Yüzyıllarca yıldır kendisini muhafaza eden Osmanlı mutfak kültürünü mistik bir hava içerisinde yansıtacak olan iftar menüleri ile Ramazanın ayında iftar ziyafetini Royal Stay Palace Hotel’de yaşayın.

REŞAT AYDIN: OSMANLI GELENEĞİNİ YAŞATMAK İLK HEDEFİMİZ

Royal Stay Palace Hotel İstanbul Genel Müdürü Reşat Aydın, Osmanlı gelenek göreneklerine bağlılığını dile getirerek şunları kaydetti: ‘’Eski Osmanlı kültürünü, Royal Stay Palace Hotel olarak yaşatmak ilk hedefimiz.’’

5 yıldızlı bir otele yakışır şekilde bir hizmet sunmak istediklerini söyleyen Aydın, Osmanlı şerbetlerine de değinerek, orijinal reçeteler kullandıklarının altını çizdi.

LÜKSÜN VE KONFORUN YENİ ADRESİ: ROYAL STAY PALACE HOTEL İSTANBUL

Uluslararası otelcilik standartlarıyla Türk misafirperverliğini yaşayın. Çevresinde çok sayıda eğlence ve alışveriş merkezi olanakları, iş ve fuar merkezleri bulunan Royal Stay Palace hotel, İstanbul’un kalbinde yer alıyor. Kısaca, yaşamın tam ortasında. İstanbul Yeni Havalimanı’na 33 km mesafede bulunan Royal Stay Palace Hotel, dünyaca ünlü tarihi Sultanahmet bölgesine 20 km uzaklıktadır. Oteldeki odaların tümü ayarlanabilir klimalı ve düz ekran HD uydu televizyonlarla donatılmıştır. Ayrıca, otelden IFM ve CNR Fuar Merkezlerine erişim kolaydır. Yenibosna metro istasyonu otele 8 dakikalık araba yolculuğu mesafesindedir. Royal Stay Palace Hotel, Haliç Kongre Merkezi’ne 17 km ve Taksim Meydanı’na 26 km uzaklıkta bulunmaktadır. İstanbul Yeni Havalimanı’na ise 33 km uzaklıktadır.

Detaylı bilgi ve rezervasyon işlemleri için; 0212 464 22 22

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.