HEDEF CUMHURİYETİN 100. YILINDA 60 MİLYON TURİST

ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Nisan 03, 2023, 7:45 pm
42 secs

Türk Hava Yolları turizm odaklı tanıtım turlarına devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, New York ve Miami’de başlatılan turizm odaklı programların mayıs ayında Los Angeles, Mexico City ve Panama ile devam edeceğini ifade ederek şunları kaydetti: 

’Ülkemizin seyahat ve turizm odaklı tanıtımı için New York ve Miami’de başlattığımız programları yeni destinasyonlarda devam ettiriyoruz.

Ramazan Bayramı’ndan sonra 1 Mayıs’ta Los Angeles’ta, 4 Mayıs’ta Mexico City’de ve muhtemelen 5 Mayıs’ta da Panama’da olacağız. Ülkemizin tanıtımı için ilgili kurum ve kuruluşlarla bir araya gelecek, etkinlikler düzenleyeceğiz.

Panama’da tüm Karayipler’deki turizm organizatörlerini bir araya getireceğiz. Tüm Güney Amerika’da olduğu gibi Karayipler’de de Türk dizileri vasıtasıyla ülkemize yoğun bir ilgi var. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemize 60 milyon turist getirme hedefi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.’’

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.