TURİZMCİLERİN SESİ MECLİSTE YANKILANACAK!

TURİZMCİLERİN SESİ MECLİSTE YANKILANACAK!
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 05, 2023, 11:11 am
3 mins

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Adayı Sururi Çorabatır; Antalya’da faaliyet gösteren kurum, dernek ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 

‘HEP YANINIZDA OLACAĞIM’ 

Antalyalılar ile bir araya gelen Çorabatır şunları kaydetti: “Antalya hak ettiğini alacak! 34 yıldır bu cennet şehirde bir üretici ve işletme sahibi olarak yaşıyorum. Bu şehrin her bir güzelliği ve sorununu ben de bir hemşehriniz olarak yaşıyor, görüyor ve duyuyorum. Turizmci kimliğimle bugüne kadar ülkemizin ve Antalya’mızın maruz kaldığı sektörel zorlukları aşmak ve kalıcı çözümler üretmek için çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Antalya halkının yaşadığı bu sorunları en az onlar kadar ben de yaşayan biri olarak, Antalya’ya söz! Ülkemize ve Antalya’mıza faydalı olacak çalışmalar için dün nasıl yanınızda olduysam bugün de hep yanınızda olacağım!’’ 

SURURİ ÇORABATIR KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Adayı Sururi Çorabatır

Sururi Çorabatır, 1966 yılında İstanbul’da doğdu. Babasının subay olmasından dolayı sırasıyla İstanbul, Edremit, Kıbrıs, Diyarbakır ve Ankara’da yaşadı. Şu anda ise  Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adaylığını üstlendiği Antalya’da yaşamaktadır.

Çorabatır, üniversite öğrenimine Ankara’da devam ederken, iş hayatında turizm sektörünü tercih ederek 1984 yılında Ankara Etap Altınel Oteli’nde çalışmaya başladı.

Evli, üç çocuk babası ve bir torun sahibi olan Çorabatır, yöneticiliğe olan ilk adımını 1990 yılında Antalya Manavgat ilçesine bağlı Belinda Otel’de işletme müdürü olarak attı.

Sırasıyla Calimera Serra Palace, Palm Garden, Serra Garden, Serrapark tesislerin adı olmak üzere; inşaat yatırımında bulunan ve halen otel işletmeciliği faaliyeti gösteren; Yaşar Turizm Yatırımları İşletmecilik A.Ş. ve Batuser Turizm İnşaat Gıda Peyzaj ve Tarım LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Afyon Sandıklı’da topraksız tarım üzerine domates üretimi yapan Varnet Group Yaşarlar Seracılık şirketinin Yönetim Kurulu Üyesidir.

34 yıldır turizm sektöründe aktif bir rol alan CHP Antalya Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı, Polonya Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosluğu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Turizm Sektör Meclis Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.