YENİ KABİNE İŞ DÜNYASININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

YENİ KABİNE İŞ DÜNYASININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Haziran 06, 2023, 11:22 am
2 mins

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin iş dünyasına yansımalarını değerlendiren Aymir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve TGA İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Semih Zazaoğlu, iş dünyasını Türkiye Yüzyılı’na taşıyacak kadroların liyakatli ve uzman isimlerden oluşmasının memnuniyet yarattığının altını çizdi.

Yeni kabine hakkında değerlendirmelerde bulunan Aymir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Semih Zazaoğlu, şunları kaydetti: ’’Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin vatanımıza, milletimize ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Kabine üyelerinin her biri çok değerli, alanında tecrübeli, kilit isimlerden oluşuyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ikinci yüzyılına çok güçlü bir kabine kurarak adım attı. Birbirinden değerli bakanlarımızla önümüzdeki süreçte çok büyük yol alacağımızdan eminim. Bugüne kadar olduğu gibi bakanlarımızla iş birliği içerisinde Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.” 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yeniden bakan seçilmesinin turizm sektörü açısından büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Zazaoğlu, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, göreve başladığı günden beri ülkemize çok büyük hizmetler verdi. Ortaya koyduğu büyük çabayla, vizyonu ve liderliğiyle sektörümüz için büyük bir güç ve güven kaynağı oldu. Sayın Ersoy’un görevine devam etmesinden ve kendisiyle yeniden çalışabilecek olmaktan başta TGA olmak üzere tüm turizm paydaşları olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

https://hotelrunner.com/tr/elite/
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.