Daha yeni yıla girerken genişleme stratejisini hayata geçiren DHRI, 27 Ocak 2025 tarihinde Adana Dedeman otelini açarken, 28 Ocak 2025’te ise Park Dedeman Mersin Marina‘yı hizmete sundu. Bu açılışlarla birlikte, DHRI, Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden biri olmaya devam ediyor.
Açılış törenlerinde DHRI Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve diğer yöneticiler, gerçekleşen törenlerde önemli bilgiler aktardı. Demiray, yaptığı açıklamada, “İki gün içinde gerçekleştirdiğimiz açılış ile birlikte, faaliyette olan 43 otelimiz ve imza aşaması tamamlanmış 32 otel ile toplam 75 otel ve 10 farklı markamız ile Türkiye’nin en büyük yerli ve milli otel zinciri konumundayız. Bu yılın sonuna kadar bu sayıyı 100’ün üzerine çıkarmak için büyük bir gayretle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Açılış törenleri geniş bir katılımla yapıldı
Açılış etkinliklerinde, DHRI Yönetim Kurulu ve üst düzey yöneticileri, Adana ve Mersin’in turizm potansiyelini artırmak adına yerel yönetimlerle fikir alışverişinde bulundu. Özellikle Adana Dedeman otelinin açılışına, Adana’nın yerel yöneticileri ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.
Dedeman Adana’nın resmi açılışına, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Turin A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şenbayrak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burç Şenbayrak, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedaman, DHRI Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve Başkanvekili Murat Özmestçi katılarak bu büyük açılışı taçlandırdı.
“Adana ve Mersin’in potansiyeli çok büyük”
28 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilen Park Dedeman Mersin Marina’nın açılış töreni de oldukça dikkat çekiciydi. Bu etkinliğe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, NŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahin, Dedeman Holding ve DHRI yöneticileri ile basın mensupları katılım gösterdi.
Mersin’deki açılışta bir konuşma yapan Ergün Demiray, “Adana gibi Mersin’in de oldukça büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Adana’da gastro turizmle elde edilen ivmenin, Mersin için de farklı bir şekilde değerlendirilmesini önemli buluyoruz.” ifadeleri ile Mersin’in turizmdeki önemine vurgu yaptı.
Bu açılışlar, DHRI’nın büyüme stratejisi çerçevesinde sadece yeni oteller açması değil, aynı zamanda yerel yönetimlerle iş birliği yaparak turizm potansiyelini artırmayı hedeflediğinin de bir göstergesi. Gelecek dönemde DHRI’nın Türkiye’nin birçok ilinde yeni projeler geliştirmesi bekleniyor.