SINIRLARI ÇOKTAN AŞTI

WeBee SINIRLARI ÇOKTAN AŞTI
HG Editör
Posted on Temmuz 13, 2021, 12:16 am
8 mins

WeBee Temassız otelcilik uygulamalarında ülkemizin lideri, 23 ülkede 160’tan fazla otele hizmet veriyor.

WeBee Kurucularıdan Dr. Özgür Zan

Tamamen Türk girişimciler tarafından geliştirilen ve temassız otelcilik uygulamalarında ülkemizde pazar lideri konumunda olan misafir etkileşim platformu WeBee, sınırları aşarak uluslararası alanda yoluna devam ediyor. Otel sahiplerinin iletişimini, pazarlamasını ve otel personelinin iş akışını dijitalleştirerek hayatlarını kolaylaştıran bir iş modelini benimseyen WeBee, hizmetlerini 23 ülkede 160’tan fazla otele ulaştırdı. Webee kurucularından Dr. Özgür Zan, Hotel gazetesine sistemi ve hem otel yöneticilerine hem de misafirlere sağladığı yararları anlattı. 

PANDEMİ KURALLARI DEĞİŞTİRDİ

“Tüm dünyada ve ülkemizde koronavirüs salgınından dolayı etkilenen sektörlerin arasında turizm sektörü önemli bir yer aldı. Pandemi ile beraber seyahat edenler fiziksel temasın tehlikelerinin farkına vardı. Ayrıca pandemi hayatımızda internetten içerik tüketme hızımızı arttırdı. Yapılan araştırmalar artık seyahat edenlerin 78%si cep telefonlarını vazgeçilmez bir seyahat aracı olarak görmeye başladı. Pademi konaklama sektöründe tüm kuralları değiştirdi. Misafirler artık otellere gidince uzun check-in kuyruklarında beklemek istemiyor, kendi anadillerinde mesajlaşarak yanlış anlaşılma olmadan servis almak istiyor, her an her yerden otelin hizmetlerine ve görevlilerine cep telefonları ile ulaşmak ve olası yüzyüze hizmetleri azaltmak istiyor. 

GÜVENLİ KONAKLAMA ÖN PLANDA

Güvenli konaklama artık tamamen ön plana çıkarken, yeni seyahat tercihlerinde en önemli etken konaklama deneyiminin kalitesi haline geldi. Oteller ise daha fazla gelir elde etmek, müşteri deneyimini iyileştirmek, sadık müşteriler yaratmak, pozitif yorum skorlarını arttırmak, direkt rezervasyon almak ve müşterilerle konuşurken dil bariyerini ortadan kaldırma istiyor. Pandemi dönemini de eklersek daha fazla sosyal mesafeli alanlarda güvenli konaklama deneyimi sunmak. İşte WeBee olarak biz, tam bu açığı görerek henüz sektörde çok oyuncunun olmadığı bu alana giriş yaptık. Hem otelcilerin hem de müşterilerin ihtiyaçları üzerine geliştirilen platform ile, misafir yolculuğunun tüm aşamalarında otel misafirlerinin anlamlı etkileşimine ve misafir memnuniyetine odaklandık.

Platform, tüm istekleri cep telefonları ile karşılandığı için misafirlere mesafe kurallarına uygun şekilde konaklamaya imkan sağlıyor. Online check-in ve check-out gibi daha yüzyüze teması azaltan deneyimler, oda servisi yiyecek ve içecek siparişleri, anahtarsız odaya giriş, mobil ödeme ve istedikleri tüm otel içeriklerine cep telefonlarından saniyeler içinde ulaşma imkanı gibi bir çok misafirin talep ettiği ve memnuniyetini arttıracak özelliği sunuyor. 

SÜREKLİ İLETİŞİM SAĞLAMA OLANAĞI

Bu dijitalleştirilmiş içerikler otel sahiplerinin müşterileri ile otelde kaldıkları süre boyunca ve sonrasında anlamlı etkileşim kurarak onların güvenini kazanmalarına yardımcı oluyor. Otelciler müşteri memnuniyetini sağlarken aynı zamanda personelin performansının takibini yapabiliyor ve tek bir tuşla istedikleri zaman raporlara ulaşıp hem anket sonuçları hem de otel için mobil aplikasyon kullanım yoğunluğunu görebiliyorlar. Otelciler, WeBee APP sayesinde misafirleri ile otelden ayrıldıktan sonra da devam eden bir iletişim sağlıyorlar. Yani komünikasyonları sadece misafirin otelde olduğu süre ile sınırlı kalmıyor. Tamamen kullanıcı dostu olarak dizayn edilen platform sayesinde, misafirler tüm istek, rezervasyon ve oda içi talepleri artık uzun telefon görüşmeleri yerine dijital olarak mobil telefonlarından yapabiliyorlar. Otelcilere doğru pazarlama kampanyaları ve hedef kitlelerle otellerin gelirlerini çabasızca arttırmalarına yardımcı oluyor. Hem de misafirlere onların satın alma geçmişlerine göre servisler göndererek mutlu misafir deneyimi yaratmalarına fırsat tanıyor.

MÜŞTERİ OLMADAN İNCELEME FIRSATI

Seyahat planlayan kişiler otel müşterisi olmadan otelin mobil uygulamasını indirerek otel, servisleri ve çevresi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabiliyor; oteli ve odalarını 360 derece görüntüleyebiliyorlar. Kısaca misafir otele gitmeden otel deneyimini yaşayabiliyor. Bu daha karar verme anlarından başlayıp otelden ayrıldıkları zaman dahi müşteri ile bir yolculuğa çıkma konusunda otellerin elindeki en kullanışlı araç. Özellikle artık her şey için bir uygulama olan dünyada artık sadece web sitesindeki bilgiler yeterli olmuyor.  Misafirler deneyimi yaşamadan karar vermek istemiyor. Otel, misafirin konaklama deneyimi kısmına işte bu noktada mobil uygulama ile dahil oluyor ve karar süreçlerini hızlandırıyor.

TÜRKİYE’DE BİR İLK: MÜŞTERİ BAŞARI PROGRAMI 

WeBee ile çalıştığınızda ekibinize işine tutkuyla bağlı bir takım arkadaşı kazanıyorsunuz.  WeBee, iş ortaklarının her ihtiyacını anlayarak, onlara kârlarını en üst düzeye çıkarmalarına ve APP’i indirterek misafirlerinin seyahat deneyimlerine değer katmalarına yardımcı olacak verimli çözümler ve hizmetler sağlıyor. Bu nedenle WeBee, otelcilerin platformdan 7 gün 24 saat tam kapasite yararlanabilme olanağı sunan ve sektörde bir ilk olan “Müşteri Başarı Programı” na sahip.

EN İYİ MİSAFİR ETKİLEŞİM PLATFORMU ÖDÜLÜ

WeBee olarak 2019 yılında Travel & Hospitality Rewards’te En iyi Misafir etkileşim Platformu ödülünü aldık ve 2020 yılında Dünya Turizm Örgütü tarafından İyileştiren Çözümler kategorisinde 1183 şirketin arasında 6 En Yenilikçi Start-up ödülünü kazandık. 2021 yılında ise Silicon Review tarafından Takip Edilmesi Gereken 50 Şirket arasında gösterildik. Kısa zamanda bu başarıları yakalamak ve ülkemizi bu mecrada da tanıtmak bize ayrıca gurur veriyor.” 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.