Emaar’da Bir Gün Turist Paketi

Otel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek Gazetesi

Emaar Entertainment

 

Emaar Alışveriş Merkezi bünyesinde yer alan Türkiye’nin en yeni akvaryumu aynı zamanda ilk ve tek sualtı hayvanat bahçesi olan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde ziyaretçiler 200 türden 20.000’in üzerinde deniz ve kara canlısını yakından görebilmekte ve okyanus canlılarının yanı sıra dünyanın en büyük sürüngeni olan Kral Timsaha ve sevimli Humboldt Penguenleri gibi Türkiye’deki akvaryumlarda daha önce hiç görülmemiş canlıları gözlemleyebilmektedir.

 

Emaar Entertainment bünyesindeki The Jump, Hoopzone, VR Room, Kaydırax ile her yaştan ziyaretçiyi ağırlarken, çok yakında açılacak olan Skyview Emaar Seyir Terası ile  47. Kattaki açık ve 48. Kattaki kapalı aynı zamanda deniz seviyesinden 300 metre yükseklikteki dünyanın bir bina üzerindeki en uzun cam balkonunu (75m2) deneyimleme şansı bulacaklar.

 

Emaar’da Bir Gün Turist Paketi

EMAAR’a gelecek olan yabancı turistler aktivite alanlarının yanı sıra gezilerine Türk Pazarında devam ettikten sonra damak tadlarına göre açık teras restorantları ve kapalı alanındaki foodcourt alanlarında Türk ve dünya mutfağının çeşitli lezzetlerini tadabilir ve alışverişlerini dünyanın en ünlü markalarının mağazalarından yaparak EMAAR’da bir günlerini dolu dolu sıkılmadan geçirebilirler.

Bu bağlamda Emaar Entertainment olarak Türkiye’nin önde gelen online bilet platformlarından GeziPlus ile 2018’den buyana yerli turistlerle halihazırda yürütülen EMAAR’DA BİR GÜN adlı paket kampanyasıyla otelinizde konaklayan yabancı turistlere 2 farklı paket seçeneği sunulabiliyor.

 

 

PAKET-1

Emaar Akvaryum Giriş Bileti + Otelden gidiş dönüş VIP transfer

Yetişkin, Anadolu yakası Otelleri 45 USD  (Komisyon ve KDV Dahil)   / Avrupa yakası Otelleri 50 USD (Komisyon ve KDV Dahil)

Çocuk, Anadolu yakası Otelleri 35 USD  (Komisyon ve KDV Dahil) / Avrupa yakası otelleri 40 USD (Komisyon ve KDV Dahil)

 

 

PAKET-2

Emaar Akvaryum Giriş Bileti

Yetişkin Bilet: 20 USD (Komisyon ve KDV Dahil)

Çocuk Bilet : 15 USD (Komisyon ve KDV Dahil)

 

Bu alanda satışta istekli otellerin lobi alanlarına uygun formatlarda reklam panoları da yaptırabilir ya da yabancı dilde broşür ve/veya poster desteği sağlayabiliriz.

Çok özel satıcı komisyon oranları için rezervasyon bölümü ile iletişime geçebilirsiniz.

 Bilgi ve rezervasyon talepleriniz için: Telefon: 08508850610, WhatsApp: 05418011939 Mail: info@geziplus.com

 

https://www.geziplus.com/

https://www.emaarakvaryum.com/

 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.