TÜRK SPOR AJANSI FAiR PLAY SOHBETLERi

Otel Gazetesi / Turizmin Basılı Tek Gazetesi

Türk Spor Ajansı Yayın Danışmanı  Remzi YILMAZ’ın  1 Şubat  Pazartesi günü saat 21.30’da başlayacak programın  2. haftada “İyiye, doğruya, güzele” dair konuğu Doç. Dr. Sevim Güllü.

Bu sene 38. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk spor haberleri ajansı Türk Spor Ajansı, yeni bir uygulama başlattı. Youtube kanalını hizmete açan ajans buradan canlı olarak Fair Play Sohbetleri programı yayınlanıyor.

 

Fair Play’in “İyiye, doğruya, güzele” sloganıyla başlatılan yayının teknik altyapısı Elektronik Mühendisi Armağan Berkay Yılmaz tarafından hazırlandı. Tasarım ve Grafiklerini ise Nirvana Tanıtım dizayn etti. Sunumunu TMOK Fair Play komisyonu Üyesi ve Türk Spor Ajansı’nın Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz’ın yapacağı yayında, Fair Play ödülü alan isimlerin topluma örnek öyküleri anlatılacak. Ayrıca dünyanın dört bir yanından derlenen fair play içerikli videolar ve fotoğrafların izleyicilerle paylaşılacağı programda, her hafta alanında başarılı bir konuk sohbete katılacak. Bu konuklar ününe göre değil, örnek davranışları ve Türkiye’de Fair Play’in yaygınlaşmasına yaptığı katkıya göre seçilecek.

 

2. KONUK DOÇ. DR. SEVİM GÜLLÜ

Geçen yıl yayınladığı Sporda ve Yaşamda Fair Play kitabıyla Avrupa Fair Play Birliği EFPM’den ödül kazanan Remzi Yılmaz’ın hazırlayıp sunacağı programda, izleyicilerin göndereceği fair play öyküleri de yayınlanacak. Remzi Yılmaz, yıllardır arşivlediği Fair Play içeren videolarını bu programın izleyicileriyle paylaşacak.

Ayrıca programda her hafta mesajı ve öyküsü yayınlanan iki izleyiciye, EFPM’den ödül alan Sporda ve Yaşamda Fair Play kitabını hediye edecek.

 

 

Doç. Dr. Sevim GÜLLÜ

Ankara’da doğup büyümüştür. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Programında, doktorasını İstanbul Üniversitesi’nde yine aynı alan üzerinde tamamlamıştır.
Şu an İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir.
Temel çalışma alanı Örgütsel Davranış olup, Sporda Örgütsel Bağlılık ve İletişim adlı bir kitabı ve uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.
Yaklaşık 7 senedir TMOK Fair Play Komisyonu etkinliklerine gönüllü ve aktif katılımı devam etmekte olup, Fair Play alanında da bilimsel çalışmalar yapmaktadır. Görevli olduğu fakültede lisans ve lisansüstü düzeyde Fair Play Dersleri vermektedir.

Programları izlemek için Türk Spor Ajansı Youtube kanalına abone olmayı unutmayın

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.