ANTALYA TURİZM FUARI İÇİN GERİ SAYIM

ANTALYA TURİZM FUARI İÇİN GERİ SAYIM
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 24, 2023, 7:52 am
4 mins

GMT Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye’nin ve Akdeniz‘in en verimli Turizm Fuarı ATF23 (Antalya Turizm Fuarı), 26 Ekim’de kapılarını açıyor

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Antalya Turizm Fuarı, 26-27 Ekim tarihlerinde 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyoneli ve paydaşına ev sahipliği yapacak.

SEÇKİN MARKALARIN 2024 PLANLARINA ZEMİN OLUŞTURACAK

Turizm endüstrisinin tüm dinamiklerinin bir araya geleceği ATF23’te, iki gün boyunca “%100 turizm” konuşulacak. Bu yıl turizmcilere “Move Your Tourism Move Your Country” sloganıyla kapılarını açacak olan Antalya Turizm Fuarı; sektörün seçkin markalarının 2024 planlarını oluşturmalarına zemin oluşturacak.

Antalya Turizm Fuarı

Turizm profesyonellerinin heyecanla beklediği, Türkiye ve Akdeniz’in en verimli turizm fuarı Antalya Turizm Fuarı; Antalya Expo Center’da gerçekleşecek. ATF23; vizyon sahibi konuşmacıların turizmle ilgili hemen her konuda bilgi ve görüşlerini paylaşacağı ilgi çekici oturum programı ile önemli de bir zirve olacak.

ATF23 Oturum programı

BİREBİR İŞ GÖRÜŞMELERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini, yatırımcılarını ve start up’larını “yerinde pazarlama” ilkesiyle bir araya getirmek amacıyla 2019 yılında yola çıkan ATF; 26-27 Ekim’de, yurt dışından davetli 2 bin seyahat acentesi ile tam zamanlı, dolu dizgin, nefes almaksızın iki gün boyunca, bir kez daha birebir iş görüşmelerine ev sahipliği yapacak. Türkiye turizmini ilgilendiren hemen hemen bütün pazarların aynı çatı altında bulunduğu dünyadaki tek organizasyon olan Antalya Turizm Fuarı’nda, 2023 sezonunun son 2024 sezonun ise ilk düşünceleri dile getirilecek.

Konaklama sektörü ile Avrupa, İngiltere, BDT, Balkan, Benelüx, Baltık, Ortadoğu pazarları ve İç pazarımızın en önemli operatörleri; ATF23’te kendilerini temsil etme ve ilişkilerini geliştirme fırsatı bulacak.

RANDEVULAR OLUŞTURULMAYA BAŞLADI

Antalya Turizm Fuarı’na sayılı günler kala katılımcı ve kayıtlı ziyaretçilerin B2B randevularını oluşturup, toplantılarını organize edebileceği ATF23 mobil uygulaması hizmete girdi.

Oturumlar ve B2B görüşmelerle 2024 projeksiyonunun oluşturulacağı ATF23’te katılımcı ve ziyaretçilerin B2B görüşmelerini erkenden planlayabileceği bir ön hizmet, şimdiden fuara katılacak turizm paydaşlarının kullanımına sunuldu. “ATF23 Uygulaması” ile turizm endüstrisinin önde gelen firmalarının temsilcileri yapacakları görüşmelerin randevularını oluşturmaya başladılar.

ATF-AFTERPARTY YILIN YORGUNLUĞUNU ALACAK

İki gün sürecek yoğun bir beyin fırtınası ve iş görüşmelerinin ardından, tüm turizm paydaşları 27 Ekim gecesi Ceila Club’da gerçekleştirilecek ATF-AFTERPARTY’de yılın yorgunluğunu atacak. Birbirinden ünlü DJ’ler ve dansçıların performansıyla renklenecek gecede, Cumhuriyetimizin 100. yaşı da coşkuyla kutlanacak ve yerli-yabancı tüm turizm paydaşları hep birlikte 2024 sezonuna “hoş geldin” diyecek. Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen partinin giysi kodu da kırmızı ve beyaz olacak.

Paylaşmak Güzeldir