LONDRA’DA TÜRKİYE RÜZGARI

LONDRA’DA TÜRKİYE RÜZGARI
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 31, 2023, 3:19 am
2 mins

TravelShop Turkey İngiltere’nin Başkenti Londra’da B2B Workshop Çalıştayı düzenliyor.

Gerek yurt için gerekse yurt dışı organizasyonlarla Türk turizmini içeride ve dışarıda başarıyla temsil eden TravelShop Turkey, tüm dünyadan 200’ü aşkın Tur Operatörü ile WTM London Fuarı’nda B2B Workshop Etkinliği düzenliyor.

WTM London Fuarı’nda B2B Workshop Etkinliği

LONDRA’DA TÜRKİYE DESTİNASYONU TANITIMI

2010 yılından itibaren dünya genelinde birçok Turizm Fuarı ve Turizm Etkinliğinin altyapısını hazırlayıp sunarak Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan TravelShop Turkey, bu kez 200’den fazla Tur Operatörü ile birlikte Workshop Çalıştayı yapacak.

TravelShop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender


Etkinliğin organizatörü, TravelShop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender, bu çalıştayın müthiş önem taşıdığını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Bizim hedefimiz Türkiye’yi yurtdışındaki önemli turizm platformlarında en iyi ve en başarılı şekilde tanıtmak. Bunun için WTM Londra gibi dünyanın en önemli turizm fuarlarından birinde, binlerce kilometre uzaktan gelerek katılım sağlayacak dünyanın en iyi tur operatörlerine, 7 Kasım 2023 tarihinde St James Court A Taj London Hotel’de ülkemizi en iyi şekilde tanıtacağız.
Her zaman bir arada göremeyeceğimiz prestijli tur operatörlerini, WTM Londra fuarına gelmesinin avantajını kullanarak, Türkiye destinasyon tanıtımında Türkiye’deki turizm paydaşlarımızla bir araya getirmeyi ve böylelikle ülkemize daha çok katma değer katmayı hedefliyoruz.
Etkinliğimize tüm turizm paydaşlarımız davetlidir. support@workshoptravelshop.com email adresinden tüm soru ve taleplerinizi iletebilirsiniz.
Etkinlik programını ise resmi web sitemiz https://wsts1.workshoptravelshop.com/events/B2B-WorkShop-London-Summary adresinden ulaşabilirsiniz.
Londra’ya gelen tüm meslektaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.”


Paylaşmak Güzeldir