İstanbul Bomonti’ye Yeni Bir Soluk:DAYS INN BY WYNDHAM İSTANBUL BOMONTİ

İstanbul Bomonti'ye Yeni Bir Soluk: DAYS INN BY WYNDHAM İSTANBUL BOMONTİ
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 04, 2024, 1:19 am
3 mins

Dr. Tamer Çiçek

Dr. Tamer Çiçek: İkinci otelimizi hizmete açtık! Ayrıca otel yatırımlarımızı daha da genişletme kararı aldık. Projelerimiz arasında otel yatırımlarımızı 5’e çıkarmak var.

Amerika dışındaki ilk Laquinta otelini İstanbul’da açan, Altın Portakal ödüllü, Doktor akademik unvanlı turizmci, Adonis.com ve Laquinta by Wyndham İstanbul CEO’su; Air Arabia Türkiye Genel Satış Temsilcisi Dr. Tamer Çiçek, hedef büyüttü.

Dr. Tamen Çiçek, 2019’da açılan ilk oteli 404 odalı ve 5 yıldızlı La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli’nin ardından, şimdi de İstanbul Bomonti semtinde “Days Inn by Wyndham İstanbul Bomonti” adını taşıyan 4 yıldızlı bir otel daha açarak, şehirdeki konaklama deneyimine yeni bir soluk getirdi.

Days Inn by Wyndham İstanbul Bomonti’de, toplamda 76 modern ve rahat odasıyla misafirlerine evlerinden uzakta ev konforu sunuyor. Hem iş seyahatlerinde hem de tatillerde konaklamak için mükemmel bir seçenek sunan bu otel, Wyndham markasının kalitesi ve güvencesi altında hizmet veriyor.

YENİ OTEL, TERFİLERİ BERABERİNDE GETİRDİ

5 yıldızlı Laquinta By Wyndham İstanbul Güneşli Oteli’nin Genel Müdürü Volkan Kaya, grubun bünyesindeki diğer otel Days Inn By Wyndham İstanbul Bomonti’nin açılmasıyla birlikte Genel Koordinatörlüğe atandı. Yine Laquinta By Wyndham İstanbul Güneşli’nin satış direktörlüğünü yürüten Ayşe Tutar, Cluster satış müdürlüğüne, Grup Satış Müdürü Begüm Erdoğan ise Cluster Group Satış Müdürlüğüne getirildi.

Dr. ÇİÇEK: YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMİYOR

Dr. Tamer Çiçek, ikinci otelin ardından, geleceğe ilişkin hedeflerini şöyle açıkladı:

“Days Inn by Wyndham İstanbul Bomonti otelimizin açılışıyla birlikte otel yatırımlarımızı daha da genişletme kararı aldık. Gelecekteki projelerimiz arasında otel yatırımlarımızı 5’e çıkarmak bulunuyor ve bu sayede misafirlerimize daha fazla seçenek sunmayı hedefliyoruz. İstanbul Bomonti’ye getirdiğimiz bu yeni otelle konuklarımıza unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz ve aynı zamanda ülkenin turizm sektörüne önemli bir katkıda bulunuyoruz.

“İSTİHDAM KATKISI OLAN YATIRIMLARIMIZ”

La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli’deki 220 kişilik istihdamımızın ardından Days Inn by Wyndham İstanbul Bomonti’de de 45 kişilik bir istihdam sağlayarak turizmdeki iş fırsatlarına bir yenisini daha eklemiş olduk.”

Days Inn by Wyndham İstanbul Bomonti Web Adresi:

https://www.wyndhamhotels.com/en-uk/days-inn/istanbul-turkey/days-inn-istanbul-bomonti/overview


Days Inn by Wyndham İstanbul Bomonti Sosyal Medya:

Facebook: https://www.facebook.com/daysinnbywyndhambomonti
Instagram: https://www.instagram.com/daysinnbywyndhambomonti

Paylaşmak Güzeldir