Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Accept

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Reading: Samsun’da Yeşilkent Kavşağı Hizmete Açıldı
Share
Bildirimler Daha Fazla
Font ResizerAa

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Font ResizerAa
HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
  • E-GAZETE
Search
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Have an existing account? Sign In
Follow US
SEKTÖRÜN BASILI TEK GAZETESİ
Anasayfa » Blog » Samsun’da Yeşilkent Kavşağı Hizmete Açıldı
TURİZM

Samsun’da Yeşilkent Kavşağı Hizmete Açıldı

AI Editör
Last updated: 10 Ocak 2026 18:45
AI Editör Published 10 Ocak 2026
Share
SHARE







Samsun’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yeşilkent Kavşağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Törene Vali Orhan Tavlı, AK Parti Samsun milletvekilleri Mehmet Muş, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Çiğdem Karaaslan, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve ilçe belediye başkanları da iştirak etti.

Bakan Uraloğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Samsun’un güçlü ekonomik yapısı ve nüfus yoğunluğu sayesinde bölgesel ulaşımda ve transit koridorlarda önemli bir geçiş noktası haline geldiğini belirtti. “Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Yol medeniyettir’ vizyonuyla, Samsun’un potansiyelini artırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak son 24 yılda Samsun’un ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 91 milyar lira yatırım yaptık” ifadelerini kullandı.

‘HIZLI TREN HATTI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK’

Bakan, Samsun’un ulaşım ağını geliştirirken sadece kara yolu yatırımlarıyla sınırlı kalmadıklarını da vurguladı. Demir yolu projeleriyle önemli adımlar attıklarını ifade eden Uraloğlu, “Samsun’dan geçen demir yolu hattını tamamen yeniledik. Türkiye’nin en büyük demir yolu modernizasyon projesi olan Samsun-Sivas hattını sinyalli hale getirdik” şeklinde konuştu.

Gelemen’de 258 bin metrekare alana sahip lojistik merkezinin açılmasıyla sektöre 1,1 milyon ton ilave kapasite kazandırıldığını belirten Bakan Uraloğlu, “Havza OSB’yi demir yolu ağına bağlayacak iltisak hattı yapımına başladık. Ayrıca, Ankara-Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı’nın ilk etabı için de çalışmalara başladık.” dedi.

BAKAN URALOĞLU, BASIN MENSUPLARINI TEBRİK ETTİ

Açılışın ardından, Bakan Uraloğlu, Vali Orhan Tavlı ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse’yi ziyaret etti. Ardından, programı takip eden basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Bakan, burada yaptığı açıklamalarda, AK Parti hükümetleri olarak yapılan işlerin önemini vurguladı.

‘MUHALEFET ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLARIN BU ÜLKEYİ YÖNETEBİLECEĞİNE KİM, NASIL İNANIYOR’

Bakan, muhalefetin ülkeyi yönetme kapasitesine dair eleştirilerde bulunarak, “Biz, seferdeyiz. Zafer, Allah’ın izniyle bizimle olacak. Muhalefet edenlerin bu ülkeyi yönetme kabiliyeti olmadığını görüyoruz.” dedi.

SAMSUN BELEDİYE BAŞKANI’NI ZİYARET ETTİ

Bakan Uraloğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret ettikten sonra, 16,3 km uzunluğundaki Samsun Batı Çevre Yolu’nun temel atma törenine katıldı. Törene, Vali Orhan Tavlı ve birçok yetkili de iştirak etti.

‘TÜRKİYE’Yİ ADETA YENİDEN İNŞA ETTİK’

Temel atma töreninde konuşan Bakan, Türkiye’nin kara yolu altyapısının son 24 yılda büyük gelişim gösterdiğini belirterek, “2002 yılında 6.101 kilometre olan bölünmüş yol ağımız, 30.049 kilometreye yükseldi. Yıl sonuna kadar, 280 kilometre bölünmüş yol yapmayı planlıyoruz” dedi.

TOPLAM 2 MİLYAR 157 MİLYON LİRA TASARRUF

Bakan Uraloğlu, Samsun Batı Çevre Yolu projesinin şehir içi trafiğini düzenleyeceğini ve transit trafiğin şehir merkezinden ayrılmasının trafik güvenliğini artıracağını dile getirdi. Projenin tamamlanmasıyla yıllık toplam 2 milyar 157 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu: Bakanlık olarak 24 yılda Samsun’un altyapısına 91 milyarlık yatırım gerçekleştirdik

Göz At

Buzullar Erimekte, Özel Yasa Şart!

Otizm Bir Gün Değil, Bir Ömürlük Mücadele

Dedeman Hospitality’de Üst Düzey Atama: Tayfun Sancar “Cluster Genel Müdür” Oldu

İstanbul’da Kütüphane ve Teknoloji Festivali Başlıyor!

Kibyra Antik Kenti’nde Tarih Yeniden Canlanıyor!

Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Linki Kopyala Yazdır
Share
Bir Cevap Bırak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Turizm Fuari

Son Yazılar

  • Buzullar Erimekte, Özel Yasa Şart! 2 Nisan 2026
  • Otizm Bir Gün Değil, Bir Ömürlük Mücadele 2 Nisan 2026
  • Dedeman Hospitality’de Üst Düzey Atama: Tayfun Sancar “Cluster Genel Müdür” Oldu 2 Nisan 2026
  • İstanbul’da Kütüphane ve Teknoloji Festivali Başlıyor! 1 Nisan 2026
  • Kibyra Antik Kenti’nde Tarih Yeniden Canlanıyor! 1 Nisan 2026

Üyeliklerimiz

Hakkımızda

Otel Gazetesi
Hızlı Linkler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Kategoriler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE

Abone Ol

E-posta bültenimize ücretsiz bir şekilde Abone Ol!

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
Follow US
© Otel Gazetesi. Webixmo tarafından geliştirilmiştir. Tüm Hakları Saklıdır.
  • Ana Sayfa
  • Contact & Künye
  • Yazarlar
  • E-GAZETE
  • OTELE ELEMAN
  • Üyelik – GİZLİLİK BEYANI
Welcome Back!

Sign in to your account

Şifremi unuttum