
Turizm ve otelcilik sektörünün deneyimli isimlerinden Aysel Akkaynak, 1 Şubat itibarıyla Ramada Plaza by Wyndham İstanbul Sultanahmet Oteli’nin Genel Müdürü olarak görevine başlıyor.
Kariyeri boyunca farklı segmentlerde önemli otellerde yöneticilik yapan Akkaynak, sektörde misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımı, ekip yönetimindeki başarısı ve sürdürülebilir hizmet anlayışıyla tanınıyor. Daha önce Zürich Hotel’de Genel Müdür Yardımcısı, Vicenza Hotel, İlkbal Deluxe Hotel ve Piya Sport Hotel’de Genel Müdür olarak görev alan Akkaynak, görev yaptığı tüm tesislerde marka değerine katkı sağlayan çalışmalara imza attı.

Yeni göreviyle ilgili değerlendirmede bulunan Aysel Akkaynak, şu ifadeleri kullandı:
“Başarının sürdürülebilir olmasının en önemli anahtarı ekip çalışmasıdır. Bu anlayışla Ramada Plaza by Wyndham İstanbul Sultanahmet’te değer katacak bir yönetim süreci hedefliyorum.”
Tarihi yarımadanın önemli otel markalarından biri olan Ramada Plaza by Wyndham İstanbul Sultanahmet’te, Akkaynak’ın tecrübesi ve liderliğiyle yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.
Hotel Gazetesi olarak, Aysel Akkaynak’ı yeni görevinden dolayı tebrik ediyor, başarılarla dolu bir dönem diliyoruz.








