Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Accept

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Reading: Uraloğlu: Uçuşlar İki Mart’a Kadar İptal Edildi!
Share
Bildirimler Daha Fazla
Font ResizerAa

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Font ResizerAa
HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
  • E-GAZETE
Search
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Have an existing account? Sign In
Follow US
SEKTÖRÜN BASILI TEK GAZETESİ
Anasayfa » Blog » Uraloğlu: Uçuşlar İki Mart’a Kadar İptal Edildi!
TURİZM

Uraloğlu: Uçuşlar İki Mart’a Kadar İptal Edildi!

AI Editör
Last updated: 28 Şubat 2026 17:54
AI Editör Published 28 Şubat 2026
Share
SHARE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, doğduğu şehir olan Trabzon’da çeşitli ziyaretler ve etkinlikler gerçekleştirdi. Öğle namazını İskenderpaşa Camii’nde kılan Uraloğlu, cemaatle bir araya gelerek sohbet etti. Ardından Kunduracılar Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Bakan, Trabzon Şehir Hastanesi’nin inşaatını yerinde inceledi. Bu ziyaret sırasında Uraloğlu’na Trabzon Valisi Tahir Şahin, TBMM Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve diğer yetkililer eşlik etti.

‘SİVİL UÇUŞLAR NOKTASINDA SEKTÖRÜ YAKIN TAKİBE ALDIK’

Bakan Uraloğlu, hastane inşaatını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, “Orta Doğu’da istenmeyen gelişmeler yaşanıyor. İsrail’in İran’a yönelik saldırıları nedeniyle İran, İsrail ve Irak hava sahalarını kapattığını gözlemliyoruz. Ayrıca Katar, Bahreyn ve Kuveyt’in de hava sahalarını kapatma yönünde NOTAM’lar yayınladığı bilgisine ulaştık. Sivil uçuşlar konusunu sektörle birlikte yakından takip ediyoruz. Şu anda Türk Hava Yolları ve Pegasus’un İran’da yerde bulunan uçakları mevcut. Bu saldırıların gereklerine göre, onları ülkeye getirme planlarımız olacak. Daha önce de benzer süreçleri yaşamıştık. Amacımız, bölgemizde bu tür saldırıların olmaması ve mevcut olanların bir an önce sona ermesi. Sayın Cumhurbaşkanımız konuyu yakından izliyor. Bu nedenle İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün’e olan tüm uçuşları 2 Mart’a kadar iptal ettik. Ayrıca Katar, Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman’a yönelik seferleri de günlük olarak iptal ediyoruz. Gelişmelere göre durumu takip edeceğiz. Bu savaş ya da saldırı durumunun bir an önce sonlanması hepimizin ortak gayretidir” ifadelerini kullandı.

‘ŞEHİR HASTANESİ İNŞASI YÜZDE 90’LAR SEVİYESİNDE’

Bakan Uraloğlu, şehir hastanesinin inşaat durumu hakkında ise, “Hastane inşasında yüzde 90 seviyelerine ulaştığımızı söyleyebilirim. Ekibimizle birlikte brifing aldık. İç donanım ve tıbbi cihazların yerleştirilmesi aşamasına gelmek üzereyiz. 272 bin metrekarelik bir inşaat alanından bahsediyoruz. İlk etapta binin üzerinde yatak kapasitesiyle hizmete açılacak ve bu kapasite 1,500’e kadar çıkarılacak. Bu, bölge için çok önemli bir hastane. Genel hastane, kadın doğum hastanesi, onkoloji hastanesi, kalp ve damar cerrahisi hastanesi, ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleri ile birlikte büyük bir sağlık tesisi inşaatı sürüyor” şeklinde konuştu.

‘RİSK ÖNGÖRÜSÜ YOKTUR’

Bakan Uraloğlu, hastanenin temelinde 762 sismik izolatör kullanıldığını belirtirken, “Burada zaman zaman bazı spekülasyonlar yapılıyor. 4,800 fore kazık ve 762 sismik izolatör tesis edilmiştir. Mühendislik açısından herhangi bir risk öngörüsü bulunmamaktadır. Bu hizmetlerin bu aşamaya gelmesinde, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ve talimatlarıyla başlayan süreçte, Sağlık Bakanlığımızın yürütmesi ve yüklenici firmaların katkıları ile Trabzon’un siyasi geçmişine ve katkılarına da vurgu yapmak istiyorum. Valilerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte büyük bir emek harcandı. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Şehir hastanesinde finale doğru ilerliyoruz. Net bir tarih vermeyelim; ufak tefek aksamalar olabilir. Ancak bu yılın sonuna kalmadan şehrimizin hastanesini hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Göz At

Bizim Çocuklar, Dünya Kupası’nda Gururlandırdı!

Ankara’da Konser Soruşturmasında Şok Gelişme!

Sofya Havalimanı’nda Yeni Primeclass Lounge Açıldı!

Seddülbahir Kalesi’ne Uluslararası Ödül Müjdesi!

Vakıflar’dan Doğaya Önemli Destek: Yemleme Çalışması

Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Linki Kopyala Yazdır
Share
Bir Cevap Bırak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Turizm Fuari

Son Yazılar

  • Bizim Çocuklar, Dünya Kupası’nda Gururlandırdı! 1 Nisan 2026
  • Ankara’da Konser Soruşturmasında Şok Gelişme! 31 Mart 2026
  • Sofya Havalimanı’nda Yeni Primeclass Lounge Açıldı! 31 Mart 2026
  • Seddülbahir Kalesi’ne Uluslararası Ödül Müjdesi! 31 Mart 2026
  • Vakıflar’dan Doğaya Önemli Destek: Yemleme Çalışması 31 Mart 2026

Üyeliklerimiz

Hakkımızda

Otel Gazetesi
Hızlı Linkler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Kategoriler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE

Abone Ol

E-posta bültenimize ücretsiz bir şekilde Abone Ol!

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
Follow US
© Otel Gazetesi. Webixmo tarafından geliştirilmiştir. Tüm Hakları Saklıdır.
  • Ana Sayfa
  • Contact & Künye
  • Yazarlar
  • E-GAZETE
  • OTELE ELEMAN
  • Üyelik – GİZLİLİK BEYANI
Welcome Back!

Sign in to your account

Şifremi unuttum