
SORA DMC Turizm Sektörünü Ramazan İftarında Buluşturdu

Turizm sektörünün önemli aktörlerinden SORA DMC, 2 Mart tarihinde düzenlediği iftar yemeğinde sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Ramazan ayının birlik, paylaşma ve dayanışma ruhunu sektör paydaşlarıyla birlikte yaşamak amacıyla gerçekleştirilen organizasyon, samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Turizm profesyonelleri, iş ortakları ve sektör basınının katılımıyla düzenlenen gecede, güçlü iş birliklerinin ve sektörel dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı. Özellikle sezon öncesi yapılan bu buluşma, sektör açısından moral ve motivasyon sağlayan anlamlı bir organizasyon olarak dikkat çekti.

“Turizm; İnsanları ve Kültürleri Buluşturan Güçlü Bir Köprüdür”
SORA DMC Yetkilisi Orhan Durmuş, gecede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Turizm; insanları, kültürleri ve değerleri buluşturan güçlü bir köprüdür. Ramazan ayının manevi atmosferinde sektör paydaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmak bizim için sadece bir davet değil, aynı zamanda uzun soluklu iş birliklerimizin ve dostluklarımızın bir göstergesidir. Birlikte üretmeye, birlikte büyümeye ve destinasyonumuza değer katmaya devam edeceğiz.”
Durmuş’un konuşması, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Hotel Gazetesi Özel – Röportaj
Hotel Gazetesi Editörü Aliye Üçbaş, iftar organizasyonu kapsamında Orhan Durmuş ile kısa bir değerlendirme gerçekleştirdi. Sektöre dair önemli mesajların paylaşıldığı röportajı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:
🎥 Röportaj Linki:
https://youtu.be/yvgfSxH_3qE
Katılımcılar, iftar yemeği boyunca hem Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştı hem de yaklaşan turizm sezonuna ilişkin görüş alışverişinde bulundu. SORA DMC’nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
Destinasyon yönetimi alanındaki uzmanlığı ve sürdürülebilir turizm yaklaşımıyla SORA DMC, sektör paydaşlarıyla birlikte değer üretmeye devam ediyor.








