“DÜNYAYI KEŞFETMEK İÇİN adios.net”

“DÜNYAYI KEŞFETMEK İÇİN adios.net”
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Nisan 29, 2023, 5:45 pm
4 mins

80 ülkede 250 farklı destinasyonda paket tur hizmeti sunan firmanın Satış Direktörü Burçin Baruönü, seyahatseverlerin neden kendilerini tercih etmeleri gerektiğini anlattı

Seyahat severlere hizmet vermek amacıyla kurulan adios.net, EMITT 2023 Fuarı’nda sektör temsilcileri ve seyahat severlerle buluştu. adios.net Satış Direktörü Burçin Baruönü, şirketin sunduğu hizmetler, destinasyonlar ve seyahat severleri merak ettiği konular hakkında açıklamalarda bulundu. Seyahat planı yapan seyahat severler için tavsiye ve önerilerini de paylaşan Burçin Baruönü, adios.net’in 2023 yılında seyahat severlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri, farklı kültürleri deneyimleyebilmeleri ve yeni yerler keşfedebilmeleri için kurulmuş bir seyahat operatörü olduğunu söyledi. Dünya genelinde 200’den fazla farklı destinasyonda paket tur hizmeti sunduklarını belirten Baruönü, ayrıca uçak bileti ve otel rezervasyonu hizmeti de verdiklerini anlattı. Önceliklerinin en üst düzeyde müşteri memnuniyetini olduğunu belirten adios.net Satış Direktörü, çağrı merkezi aracılığıyla veya online olarak haftanın her günü hizmet verdiklerini açıkladı.

80 ÜLKE 250 DESTİNASYON

adios.net olarak, yaklaşık 80 farklı ülke ve 250 farklı destinasyonda paket tur hizmetlerinin bulunduğunu belirten Burçin Baruönü, dünyanın her yerine uçak bileti hizmetine ve 1 milyondan fazla otel envanterine sahip olduklarını söyledi. Öne çıkan destinasyonlar olarak İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Balkanlar, Benelüx, Dubai, Fas, Mısır, Özbekistan ve Thailand’ı gösteren Baruönü, “Hizmet verdiğimiz tüm destinasyonlarda iddalı olmakla beraber,  İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Balkanlar, Benelüx, Dubai, Fas, Mısır, Özbekistan, Thailand Turlarında fiyat olarak çok avantajlı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu. 

PANDEMİ SONRASI ÖNE ÇIKAN DESTİNASYONLAR

Bu dönemde pandeminin de etkisiyle çoğu tatil severin vizesinin bittiğini ve konsolosluklarda yaşanan yoğunluklar sebebi ile vizelerini yenileme hususunda sıkıntılar yaşadıklarını belirten adios.net Satış Direktörü, o yüzden vizesiz gidilebilecek Dubai Turu / Fas Turları / Balkanlar Turları / Mısır (Sharm el Sheikh) Turları tercih edilebileceğini söyledi. Buralara pasaportlarıyla direkt uçabileceklerini hatırlatan Burçin Baruönü, “Bununla beraber vizesi olan misafirlerimiz için, Orta Avrupa, Benelux, Büyük İtalya, Portekiz, İspanya ve bunlara ek olarak da Uzak Doğu gibi Turlarımız, Güney Afrika gibi turlarımız da oldukça revaçta” diye konuştu.

“MİSAFİR MEMNUNİYETİ ODAKLI ACENTALARI TERCİH EDİN”

Seyahat severlere bazı tavsiyelerde bulunanadios.net Satış Direktörü, “Hangi ülkelere gitmek isterse istesinler, öncelikle gidecekleri turların tüm detaylarını öğrenmelerinde fayda var, tecrübeli rehberlerle çalışıp çalışmadığı, turlara neler dahil neler değil gibi detaylar… Tüm seyahat severlerin pasaport geçerliliğinin olduğundan emin olması gerekir.

Gitmek istedikleri bölgenin seyahate uygun bir mevsim olup olmadığına bakılmalı.

Sonrasında rezervasyon yapılan acentenin her an ulaşılabilir olması ve misafir memnuniyet odaklı olması gerekir” ifadelerini kullandı.  

Her kıtada, tecrübeli, dinamik kadroları ile haftanın her günü çağrı merkezinden yada online olarak tüm hizmetlerinden yararlanılabilecek bir acente olduklarını hatırlatan adios.net Satış Direktörü Burçin Baruönü, seyahat severlerin turlarını rahat güvenilir bir şekilde geçirebilmeleri için planlama aşamasında da destek verdiklerinin altını çizdi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.