Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Accept

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Reading: Türkiye’nin Güçlü Olma Zorunluluğu Vurgulandı!
Share
Bildirimler Daha Fazla
Font ResizerAa

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Font ResizerAa
HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
  • E-GAZETE
Search
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Have an existing account? Sign In
Follow US
SEKTÖRÜN BASILI TEK GAZETESİ
Anasayfa » Blog » Türkiye’nin Güçlü Olma Zorunluluğu Vurgulandı!
TURİZM

Türkiye’nin Güçlü Olma Zorunluluğu Vurgulandı!

AI Editör
Last updated: 27 Temmuz 2025 15:49
AI Editör Published 27 Temmuz 2025
Share
SHARE






Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Kale Grubu’nun 68. kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen Seramik Bayramı’na katılarak etkinliğe ilgi gösterdi. Etkinliğe, Çanakkale Valisi Ömer Toraman, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın yanı sıra birçok belediye başkanı ve davetli katıldı. Kurtulmuş, konuşmasında ülke genelinde etkisini sürdüren orman yangınlarına dikkat çekerek, “Dünyanın farklı bölgelerinde anormal sıcaklıklar nedeniyle ormanlarımız tehdit altında. Allah’tan ülkemizi bu yangınlardan korumasını diliyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu. Ayrıca, yangınlarla mücadelede görev alan kurumlara ve çalışanlara da kolaylıklar diledi.

‘KURALSIZLIĞIN EGEMEN OLDUĞU BİR DÖNEMDE YAŞIYORUZ’

Kurtulmuş, Türkiye sanayisinin gelişimi ve Türk ekonomisinin bugünlere ulaşmasında büyük rol oynayan yatırımcıları anarak, küresel gelişmelerin Türkiye’nin güçlü olmasını zorunlu kıldığını ifade etti. “Bugün dünya siyaseti, ekonomisi ve uluslararası hukukta kuralların olduğu bir ortamda, ne yazık ki kuralsızlığın hâkim olduğu bir dönemle karşı karşıyayız” diyerek mevcut düzenin zafiyetine dikkat çekti.

‘TÜRKİYE HER ALANDA GÜÇLÜ OLMAK MECBURİYETİNDE’

Kurtulmuş, uluslararası ticarete de değinerek, “Dünya üzerinde yazılı ticaret kuralları mevcuttur. Ancak bazı ülkelerin ani kararlarla ticaret politikalarını değiştirmesi, bu kuralların geçerliliğini sorguluyor. Güç dengeleri doğrultusunda şekillenen bu ticaret ortamı, ekonomik sürdürülebilirliği tehdit ediyor. Türkiye, bu tespitleri dikkate alarak güçlü olma yolunda çaba göstermelidir.” ifadelerini kullandı.

‘HEP BERABER TERÖRÜ, TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE ATACAĞIZ’

Kurtulmuş ayrıca, ülke içerisinde birlik ve beraberliğin sağlanmasının önemine vurgu yaparak, “Birlik içerisinde güçlü yol alacağız” şeklinde konuştu. Türkiye’nin son 100 yıllık tarihinde terörle mücadelesinin ağır bedeller ödettirdiğini belirten Kurtulmuş, “Bu süreçte kaybettiğimiz on binlerce insan ve yıllar içinde ekonominin üzerindeki olumsuz etkileri, Türkiye’nin birçok projeden mahrum kalmasına sebep olmuştur” dedi.

‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE KOMİSYONU KURDUK’

TBMM Başkanı, terörle mücadele politikalarını geliştirmek amacıyla Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun kurulacağını vurguladı. Bu süreçle ilgili olarak, “Ağustos ayı başında çalışmalara başlayacağız. Tüm siyasi partilerin katılımıyla gözetleyeceğimiz bu komisyon, sürecin hızlı bir ilerlemesine imkan verecek” şeklinde bilgi verdi.

Kurtulmuş, millete destek olma çağrısında bulunarak, ülkenin birlik ve dirliğinin sağlanması bağlamında herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı. “Bu mücadele, yalnızca bir siyasi endişeden öte, milletin ortak talepleri doğrultusunda yürütülmelidir” dedi.

Göz At

FETÖ’nün KPSS Usulsüzlüğü İçin Gözaltı Operasyonu

Erdoğan: Türkiye Yüzyılı İçin Kararlıyız!

Helal Akreditasyon Kongresi’nde Ticaret Vurgusu

Kuzey Afrika’dan Uzak Şehir Heyecanı!

BookingAgora ve Travelport’tan Stratejik Hamle: GDS Anlaşması Yenilendi

Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Linki Kopyala Yazdır
Share
Bir Cevap Bırak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Turizm Fuari

Son Yazılar

  • FETÖ’nün KPSS Usulsüzlüğü İçin Gözaltı Operasyonu 7 Nisan 2026
  • Erdoğan: Türkiye Yüzyılı İçin Kararlıyız! 6 Nisan 2026
  • Helal Akreditasyon Kongresi’nde Ticaret Vurgusu 6 Nisan 2026
  • Kuzey Afrika’dan Uzak Şehir Heyecanı! 6 Nisan 2026
  • BookingAgora ve Travelport’tan Stratejik Hamle: GDS Anlaşması Yenilendi 5 Nisan 2026

Üyeliklerimiz

Hakkımızda

Otel Gazetesi
Hızlı Linkler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Kategoriler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE

Abone Ol

E-posta bültenimize ücretsiz bir şekilde Abone Ol!

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
Follow US
© Otel Gazetesi. Webixmo tarafından geliştirilmiştir. Tüm Hakları Saklıdır.
  • Ana Sayfa
  • Contact & Künye
  • Yazarlar
  • E-GAZETE
  • OTELE ELEMAN
  • Üyelik – GİZLİLİK BEYANI
Welcome Back!

Sign in to your account

Şifremi unuttum