Türkiye’nin ilk online vize uygulaması BizVize de tam olarak hayatı kolaylaştıran ve prosedürlerin yoğunluğunu en aza indiren bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Mobil uygulamalar hayatımızın her alanını çözüm odaklı süreçleri ile etkilerken, zamandan tasarruf etmemize de büyük kolaylık sağlıyor. Gelişen teknoloji ile hemen her konuda farklı uygulamalar hayata geçiriliyor, kurumsal ve bireysel ihtiyaçlar için yeni projeler ortaya konuyor. Türkiye’nin ilk online vize uygulaması BizVize de tam olarak hayatı kolaylaştıran ve prosedürlerin yoğunluğunu en aza indiren bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkıyor.



Uygulama Nasıl Çalışıyor?
Online olarak dakikalar içerisinde vize başvurusunun yapıldığı BizVize vize uygulaması, kişiye özel vize danışmanlığı modeli ile fark yaratıyor. Vize işlemleri için ihtiyaç duyulan tüm evrakları hızlı ve güvenli bir şekilde BizVize mobil uygulamasına yükleyerek gitmek istediğiniz ülkenin vize alımı için başvurunuzu yapmaya başlıyorsunuz. Gitmek istediğiniz ülkeye göre değişen vize belgelerinde eksiksiz bir işlem sıralaması geliştiren BizVize, vize almak isteyen herkes için sırada beklemeyi ve eksik evrak sorununu ortadan kaldırıyor. Uygulamanın öne çıkan özelliklerinden biri de hızlı randevu alabiliyor olmak ve tüm vize süreci sonunda adrese teslim çözümlerle size özel online vize danışmanlığı sağlamak.

Vize Sürecini Kolaylaştıran Hizmetler
BizVize mobil uygulaması ile vize sürecini kolaylaştıran birçok hizmeti alabilmek mümkün. Hangi şehir için hangi belgeler gerekiyor, evraklarımı eksiksiz doldurdum mu gibi sorular BizVize uygulaması ile artık bir kolaylığa dönüşüyor. Seyahat planlarının zorlu süreçlerinden biri olan vize işlemleri telefonunuza indirebileceğiniz mobil uygulama ile sorunsuz bir şekilde ilerlerken, size özel danışmanlık ile en ufak sorunlar anında çözülmüş oluyor. BizVize ile dünyanın neredeyse tüm ülkeleri için vize başvurusunda bulunabilmek mümkün. Avrupa Birliği üye ülkelerinin yanı sıra, Avustralya’dan Amerika’ya, Çin’den Hindistan’a kadar birçok ülkenin vize başvurusu için hizmet veren BizVize, Bermuda ve Belize gibi ada ülkeleri için de vize desteği veriyor
 

HIS Travel Güvencesi
Dünyada 73 ülkede, 554’ten fazla ofisiyle hizmet veren Japonların en büyük tur operatörlerinden olan HIS Travel güvencesi ile Türkiye’de hayata geçirilen BizVize mobil uygulaması, seyahat severler ve sık sık iş seyahati yapan iş insanları ile birlikte vizeye ihtiyaç duyan herkese fayda sağlıyor. Hem bireysel hem kurumsal vize başvuru işlemleri için hizmet veren BizVize, seyahat öncesi sorunsuz bir şekilde vize alabilmek için profesyonel bir destek sağlıyor. IOS ve Android uyumlu olan tüm telefonlarda, BizVize uygulaması ücretsiz olarak indirilebiliyor. 
Detaylı bilgi :  www.bizvize.com

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.