Tatilsepeti’nden villa tipi konaklama önerileri

Tatilsepeti’nden villa tipi konaklama önerileri
HG Editör
Posted on Haziran 23, 2020, 2:14 pm
4 mins

Yeni normalleşme süreci ile artan talebin ardından villa otel konaklama önerilerine internet sitesinde ilk kez yer veren Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, gönül rahatlığı ile tatile çıkmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. 

Türkiye’nin birbirinden güzel tatil beldelerinde, size özel hazırlanan villa otellerde deniz kum ve güneşin keyfini çıkarmaya hazır olun.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen turizm sektörü oyuncularından Tatilsepeti’nin, geçtiğimiz günlerde misafirlerinin hem otellerden hem de seyahat acentelerinden beklentilerini öğrenmek adına düzenlediği ankette, 2020’nin en popüler tatil seçenekleri arasında butik, villa tipi izole edilmiş odalar ve oteller yer alıyor.

Tesis genelinde sağlanan sosyal mesafe, doluluk oranı ve misafir çıkışlarından sonra odaların bir süre boş bırakılması gibi konuların ön planda olduğu anket sonucunda, katılımcıların %60’ı belirli tedbirler alınması durumunda tatil planı yapacağını belirtiyor.

Yeni normalleşme süreci ve tatillerin başlamasına yönelik yapılan planlarda, villa otel konaklama talepleri artmış durumda. Tatilciler, izole edildiğini ve daha hijyen olduğunu düşündüğünden villa tipi konaklamaları tercih ediyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti’nin villa otel konaklama önerileri, bu yaz ilk kez internet sitesinde yer alıyor.

Sımsıcak bir tatil deneyimi

Misafirlerine sundukları hizmet kalitesinden ödün vermeyen villa oteller, samimi ve sıcak bir ortamda keyifli bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan.

Antalya, Bodrum, Çeşme, Marmaris, Fethiye, İzmir ve Mersin gibi Türkiye’nin gözde tatil beldelerinde yer alan ev konforundaki villa otellerde, genellikle kişi başı ücret alınmadan yalnızca villa ücreti talep edildiğinden çocuklu ve kalabalık aileler için en uygun konaklama alternatiflerinden biri haline geliyor. 

Özel araç kiralama hizmeti

Koronavirüs döneminde tatile gitmek isteyen misafirlerine özel araç kiralama hizmeti sunan Tatilsepeti, aynı zamanda misafirlerine güvenle seyahat imkanı sunuyor. Evinize kadar getirilen aracınızla tatil lokasyonunuza giderek aracınızı teslim edebilir, geri dönmek istediğinizde ise aracınızı yeniden alarak güvenle dönüş yapabilirsiniz. İçerisinde bulunduğumuz döneme özel olarak her kiralama öncesinde ve sonrasında detaylı olarak temizlenerek dezenfekte edilen araçlar ile güvenli bir seyahatin tadını çıkarmaya hazır olun.

İstanbul ve Ankara için araç iade edilebilecek bölgeler Antalya merkez, Side, Belek, Dalaman, Fethiye, İzmir, Çeşme, Kuşadası ve Bodrum iken İzmir için araç iade edilebilecek bölgeler Bodrum, Dalaman, Fethiye, Antalya merkez, Side ve Belek’tir. Seçili tesisler için geçerli hizmette, araç kiralamada evden teslim ve alım yapılan bölgeler İstanbul, Ankara ve İzmir’dir.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, kötü günleri geride bırakarak tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.