WHITE HOUSE HOTEL İSTANBUL DÜNYANIN EN İYİ OTELİ

Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor kullanıcıları seçti
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 15, 2020, 5:22 am
3 mins

Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor kullanıcıları seçti

Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor, kullanıcıların oyuyla belirlediği Traveller’s Choice listesini açıkladı. Açıklanan listede, ‘En iyi hizmeti sunan oteller’ dünya sıralamasına Türkiye’den, sadece White House Hotel İstanbul girdi.

Dünya üzerinde en iyi hizmet sunan 25 otelin sıralandığı listede, her otelin hangi özelliğiyle bu listeye girmeye hak kazandığına ilişkin bilgiler ve oy veren kullanıcıların önemli yorumlarına yer verildi.

White House Hotel İstanbul Dünya listesinin 12. sırasında yer alırken, kullanıcı yorumlarından “Mükemmel bir konum, harika bir otel, Cana yakın personel” yorumu ile “Tatilimizin en iyi zamanını geçirdik, White House personeli harikaydı ve Yönetici Harun (Çadırcı) mükemmeldi” yorumlarına yer verildi.

TripAdvisor sayfasında, Konum, Temizlik, Servis ve Değer kategorilerinde yapılan değerlendirmelerden aldığı tam puanlarla Best of Best (En iyisi) olarak sonuç alan White House Hotel İstanbul için yapılan değerlendirme şöyle: “Tarihi yarımadanın kalbinde yer alan White House Hotel İstanbul, Ayasofya, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, Milenyum Taşı ve Bizans Hipodromu’na gibi şehrin en önemli simgelerine yürüme mesafesindedir. White House Hotel İstanbul, bu Osmanlı başkentinin sonsuz tarihi mekanlarını, müzelerini, restoranlarını, kulüplerini ve alışveriş mekanlarını keşfetmek için ideal bir başlangıç noktasıdır.”

AVRUPA’DA 4. SIRADA YER ALDI

White House Hotel İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çadırcı

İstanbul’un tarihi yarımadası Sultanahmet’te hizmet veren White Hotel İstanbul TripAdvisor kullanıcıların seçtiği listenin Avrupa kategorisine ise 4 sırada yer aldı. “Lüks butik oteller” listesinin dünya ayağında Türkiye’den tesis yer almazken Avrupa ayağında White House Hotel İstanbul 18. Sıradan girmeyi başardı.

ÇITAMIZI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

White House Hotel İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çadırcı yaptığı açıklamada, “Otelimizin başarı çıtasını hep daha yükseğe çıkarmak için çalışıyoruz.  Bu nedenle, elde ettiğimiz başarı tesadüf değil. Bu yıl Best of Best ödülünü alarak taçlandırmış olduk. Amacımız, otelimizde konaklayan misafirlerin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve hizmet anlayışının otelcilik sektöründe tamamen yerleşmesini sağlamak” diye konuştu.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.