MURTAZA KALENDER IADWP’NİN AVRUPA VE ASYA SORUMLUSU OLDU

MURTAZA KALENDER IADWP’NİN AVRUPA VE ASYA SORUMLUSU OLDU
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 18, 2020, 5:46 pm
3 mins

Dünya Düğün Planlayıcılarının Asya ve Avrupa Destinasyonlarını bir Türk yönetecek

Murtaza Kalender, Destinasyon düğünleri sektöründen Türkiye’nin de hak ettiği payı alması için elinden geleni yapacağını söyledi

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Dünya turizmine yön veren yöneticiler arasında yükselişini sürdürüyor. Daha önce Uluslararası Ekoloji Birliği TIES’in Türkiye Tek Yetkilisi olarak seçilen, TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, bu kez de dünya çapında, yaklaşık 200 milyar dolarlık düğün bütçesi olan global ölçekteki düğün planlayıcılarının Avrupa ve Asya’dan sorumlu tek yetkilisi olarak atandı.

TÜRKİYE SEKTÖRDEN HAK ETTİĞİ PAYI ALMALI

IADWP Yönetim Kurulu Başkanı, Kitzia Morales

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Murtaza Kalender, öncelikle, kendisini bu göreve beni bu göreve layık gören IADWP Yönetim Kurulu Başkanı, Kitzia Morales’e teşekkür etti. Kalender, “Bu görevde, ülkemizi ve Turizm camiamızı en iyi şekilde temsil ederek, 200 milyar dolara yakın bütçesi olan Destinasyon Düğünleri sektöründen Türkiye’nin de hak ettiği payı alması için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim” dedi.

PAZAR PAYIMIZI BÜYÜTECEĞİZ

Türkiye’nin çok ideal bir düğün destinasyonu olduğunu belirten Murtaza Kalender, buna rağmen, bu pastadan yeteri kadar pay almadığını düşündüğünü belirtti. Kalender şunları söyledi: “Türkiye’deki Turizmci paydaşlarımız ve STK’larla yan yana gelerek ve pazar payımızı büyüterek, Pandemi sonrası en iyi yere geleceğime inancım tamdır.

Benim görevimin kapsamı sadece Türkiye’den ibaret olmayıp hem Asya hem de Avrupa kıtalarından sorumluyum.

Her ülkede yeni bölge sorumluları atayarak IADWP’nin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyorum.

2021’de IADWP’nin yıllık etkinliğini Türkiye’de yapmayı planlıyoruz ve bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir.

ONLİNE TOPLANTIYA DAVET

Ayrıca, 19 Ağustos 2020, Çarşamba günü uluslararası düğün planlayıcılarıyla birlikte Zoom uygulaması üzerinden bir online toplantı düzenleyeceğiz. Bu toplantıya katılmak isteyen meslektaşlarımız aşağıda bağlantı linkinden kaydolarak bizlere katılabilirler.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEpdeutrDssG916jvyVP5SWLBAxhmOoRskY

Beni destekleyen tüm meslektaşlarıma saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.