ISTTA Üyeleri İstanbul’un en klas mekânlarından İstanbul Oligark’ta buluştular!

Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 25, 2020, 12:14 am
6 mins

“Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin en prestijli ve marka otelleriyle birlikte, İstanbul Turizmine hizmet eden seçkin sektör temsilcileri katıldılar.

İstanbul Turizm Derneği Başkanı
Raffles Hotel & Zorlu Holding Turizm koordinatörü
Yalçın Aydın

İstanbul Turizm Derneği Başkanı ve aynı zamanda Raffles Hotel  & Zorlu Holding Turizm koordinatörü olan Yalçın Aydın, misafirlere hitap ettiği konuşmasında, öncelikle İstanbul Oligark İşletmecisi Zeynel Kılıç’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederken, İstanbul’da Dernek olarak 16 milyona hizmet verdiklerini belirterek, İstanbul Turizm Derneği bünyesinde sadece otelciler değil, seyahat acentesi, restoran işletmecileri, yatçılık firmaları, taşımacılık hizmetleri, eğlence mekânları gibi birçok sektörel müessese temsilcisi meslektaşlarının üye olduklarını ifade ederken İstanbul’a sürekli daha fazla hizmet etme misyonu içerisinde olduklarının altını çizdi.

Yalçın Aydın sözlerine şöyle devam etti.

İstanbul zaten dünya çapında bir marka. Dünyada en çok seyahat edilen 6. Büyükşehir olma vasfını taşıyor. Maalesef hâlihazırdaki Pandemiden İstanbul da nasibini aldı ancak İstanbul yıllardır edindiği marka değeri ve uluslararası sektördeki tecrübesiyle yine en kısa zamanda toparlanarak, tüm Endüstri camiasının da desteğiyle, dünyanın en çok tercih edilen ilk 3 destinasyonundan biri olma hedefine aday olacaktır.

Oligark İstanbul İşletmecisi Zeynel Kılıç

Bu etkinliğe ev sahipliği yapan Oligark İstanbul İşletmecisi Zeynel Kılıç; İstanbul Turizm Derneği’ni mekânlarında ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, İstanbul’un en gözde otellerinin Yönetim Kurulu Başkanlarını, Turizm sektörünün öncü ve vizyoner paydaşlarını mekânlarında misafir etmekten dolayı ayrıca mutlu olduklarını ifade ederken, sektörün moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ifade etti ve kendilerinin de naçizane bir katkıda bulunarak her daim destekçileri olmaya hazır bulunduklarını söyleyerek sözlerine son verdi.     

İSTTA Yönetim Kurulu Üyesi,
Uluslararası Ekoturizm Derneği ve
Uluslararası Düğün Organizatörleri Derneğinin
Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanı,
TravelShop Turkey seyahat acentesinin
Kurucusu Yöneticisi Murtaza Kalender

Bugünkü “Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliğini organize eden İSTTA Yönetim Kurulu Üyesi, Uluslararası Ekoturizm Derneği ila Uluslararası Düğün Organizatörleri Derneğinin Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanı ve TravelShop Turkey seyahat acentesinin Kurucusu Yöneticisi Murtaza Kalender konuşmasında öncelikle Oligark İstanbul’un sahibi Zeynel Kılıç’a teşekkür ederken, İstanbul’da Oligark gibi klas bir mekânın bulunmasından ötürü mutluluğunu dile getirdi. Oligark İstanbul gerek marka değeri gerekse şıklığıyla İstanbul’un dünya çapında bir cazibe merkezi olmasına büyük katkıda bulunduğunun altını çizen Kalender, İSTTA gibi önemli bir derneğinin seçkin temsilcilerini ve davetlilerini burada misafir etmekten ötürü çok keyifli olduğunu söyledi.

Yönetimimizde bulunan otellerin yönetim kurulu başkanları ve idarecileriyle birlikte çalışarak istanbul’a hizmet etmekten büyük keyif aldığımı, ayrıca Başkanımız Yalçın Aydın’ın bana bu görevi vermesinden duyduğum onuru ifade etmek isterim diyen Murtaza Kalender, İSTTA olarak büyük hedeflerinin olduğunu, Pandemi vesilesiyle yavaşlayıp durma noktasına gelen sektörün tekrar ivme kazanacağına olan inancını belirti. Katılım gösteren ve aşağıda isimleri bulunan kıymetli üyelerimizin detaylarını bu vesileyle aşağıda takdim etmek isterim.

Yalçın AydınHotel RafflesZorlu Holding Turizm koordinatörü
Murtaza KalenderTravelShop TurkeyYönetim Kurulu Başkanı
Eyüp BabürShaza HotelsTürkiye ve BDT Ülkeleri Direktörü
Uğur TalayhanSwissotel BosphorusGenel Müdür
Saruhan SaraylıPullman HotelYönetim Kurulu Başkanı
İlter ErgençLegacy Ottoman HotelYönetim kurulu üyesi
Tamer YörükoğluDP Hotel Management LLCGenel Müdür
Erol TuranlıoğluErol Turanlıoğlu hotel Management & ConsultantyYönetim Kurulu Başkanı
Ziya CihanWow İstanbul Hotels&Convention CenterGenel Koordinator


Davete, İstanbul’un 100 civarı seçkin Turizm profesyoneliyle, STK temsilcileri icabet ettiler.      

 Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinlikte, elbette Pandemi kısıtlamalarına da dikkat edilerek tüm dünyaya etkinliklerin kurallar dâhilinde gerçekleşebileceği mesajını verdiler.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.