THE RITZ-CARLTON İSTANBUL’DAN YENİ YIL MASALI

THE RITZ-CARLTON İSTANBUL'DAN YENİ YIL MASALI
HG Editör
Posted on Aralık 07, 2020, 2:47 pm
4 mins

THE RITZ-CARLTON, İSTANBUL’DAN UNUTULMAZ BİR MANZARA EŞLİĞİNDE YENİ YIL MASALI

The Ritz-Carlton, İstanbul, yeni umutlar ve dileklerle yeni bir yılı karşılıyor. Misafirlerini yılbaşı gecesine özel ayrıcalıklı konaklama seçenekleriyle karşılayan otel; isteyene eşsiz manzarasıyla adeta bir İstanbul sergisine ev sahipliği yapan odalarında, isteyene ise tüm hijyen ve sosyal medya kurallarının uygulandığı ortak alanlarında özel bir konaklama deneyimi vadediyor. 

Etkileyici bir lokasyon, ev ortamında konfor sunan hizmet anlayışı ve samimi misafirperverliğiyle konuklarını ağırlayan The Ritz-Carlton, İstanbul özel konaklama seçenekleriyle 2021 kutlamasının adresi oluyor. Ayrıcalıklı konaklama hizmetleriyle ‘şehrin içinde misafir olmak’ kavramını konuklarıyla paylaşan otel, geçen yılı ardından bırakarak yeni umutlarla tazelenmek isteyenlere özel pek çok alternatif sunuyor. 

İstanbul’un kozmopolit mirasının konut ortamını vurgulayan desen, mermer ve pastel tonların karışımıyla yansıtıldığı The Ritz-Carlton, İstanbul 23 süit ve 57 kulüp odası dahil olmak üzere 243 odasıyla konaklama deneyimini yaşatıyor.

Yeni yılın unutulmaz lezzetlerle karşılanacağı brunch, konaklama, hamam ve sauna kullanımlı ‘Festival’ seçeneğinin yanı sıra; konaklama, yeni yıl brunch’ı, özel olarak hazırlanan ve sınırsız içeceğin de sunulduğu yılbaşı yemeği, hamam ve sauna kullanımını da içeren ‘Sonsuzluk’ adındaki alternatif de deneyim ayrıcalıkları arasında yer alıyor. ‘İhtişamlı’ konaklama seçeneği ise konaklama, yılbaşı yemeği ve yeni yıl brunch’ının yanı sıra ‘couple suit’ masaj hizmetini de içeriyor. Seçeneklerini misafirlerine odalarda ya da ortak alanlar da sunan otel, misafir kullanımına sunulan restoranları dahil tüm ortak mekanlarda hijyen protokollerini uygulayarak, oturma ve yemek düzeninde sosyal mesafe kuralına uyulmasını sağlıyor. 

Bu özel gece için dekore edilen The Ritz-Carlton, İstanbul Gala Yemeği için Executive Şef Selami Güleryüz ve ekibinin özenle hazırladığı yılbaşı menüsüyle misafirlerini bekliyor. 

Yeni yılın ilk gününde ise Farm to Brunch adındaki konsept ile Atelier Real Food misafirlerini yılın ilk brunch’ına davet ediyor. Pek çok lezzetin hem göze hem damağa hitap ettiği brunch’ta birbirinden farklı ve ev yapımı lezzetlerle, dünya mutfaklarından örnekler sunuluyor. 

Hijyen protokollerinin alındığı ve ‘safe tourism’ sertifikasına sahip otel, tüm konaklama ayrıcalıklarını, sosyal mesafe koşullarına uygun bir şekilde ve kısıtlı sayıda ziyaretçi ile gerçekleştiriyor. 

The Ritz-Carlton, İstanbul Hizmeti Evinizde

The Ritz-Carlton İstanbul konaklamanın yanı sıra özel hediyeleriyle yansıttığı ve temsil ettiği hizmet ayrıcalığını misafirlerinin evinde de yaşatıyor. Yeni yıla girerken otel, misafirlerinin sevdikleri, iş ortakları ve çalışanlarıyla paylaşması için deneyimli The Ritz-Carlton, Istanbul şeflerinin sizin için özenle hazırladığı lezzetleri keşfetmeye davet ediyor. ‘Lezzete Davet Hediye Kutuları’nda yılbaşı sofralarında Ritz dokunuşu yaratacak seçenekler yer alıyor. Otel aynı zamanda deneyimli mutfak ekibi tarafından hazırlanan hindi servisiyle de öne çıkıyor. 

The Ritz-Carlton İstanbul’da misafirler, otelin sıcak misafirperverliği ile kişiye özel hizmetin öne çıktığı bir anlayışla yeni yılı kusursuz bir şekilde karşılıyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.