Türkiye’nin modern havaalanlarında yeni bir yer hizmetleri firması FUGO

Türkiye’nin modern havaalanlarında yeni bir yer hizmetleri firması FUGO
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 13, 2021, 3:31 am
2 mins

Faaliyetlerine İstanbul Havalimanı’nda başlayacak olan Fugo, Ankara Esenboğa ve Denizli Havalimanlarında da devreye girecek

Türkiye’nin modern havaalanlarında yeni bir yer hizmetleri firması FUGO

Geçen yıl kuruluş işlemlerini tamamlayan Fugo Yer Hizmetleri AŞ, ilk olarak İstanbul Havalimanı’nda devreye girerek faaliyete başlayacak. Sektörün ve yer hizmetlerinin yakından tanıdığı Kürşad Ulutaş’ın yönetiminde hizmet verecek olan Fugo, ilerleyen dönemlerde Ankara Esenboğa ve Denizli Havalimanları‘nda da göreve başlayacak.

TECRÜBELİ YÖNETİM, EĞİTİMLİ PERSONEL

Koronvirüs salgınında en büyük darbeyi havacılık sektörünün yediği süreçte yatırımlarını yapan ve hazırlıklarını tamamlayan Fugo’nun Genel Müdürlüğünü, sektörün ve yer hizmetlerinin yakından tanıdığı Kürşad Ulutaş, Yardımcılığını ise Tansen Koçboğan yürütecek. Personel eğitimleri devam ederken, şirket hizmet araç parkurunu da en teknolojik sistemle üretilmiş ekipmanlarla donattı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden izinlerini alan Fugo, yolcu hizmetleri, ramp hizmetleri ve yük kontrol haberleşme hizmetlerini vereceği iki havayolu ile anlaşma imzaladı.

LATİNCE BİR SÖZCÜK: FUGO

İngilizcede “to put to flight chase” kelimesinin karşılığı Latince FUGO. Buradan yola çıkarak şirketin ismini veren Kürşad Ulutaş ve Tansen Koçboğan, işinin gereğini kusursuz yerine getirerek bu alanda rakipsiz bir marka olmayı hedefliyor.

www.fugoaviation.com

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.