ZONGULDAK’TA TURİZM EĞİTİMİNE İLGİ BÜYÜK

ZONGULDAK’TA TURİZM EĞİTİMİNE İLGİ BÜYÜK
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 19, 2021, 5:42 am
2 mins

Zonguldak Turizm Platformunun organize ettiği Eğitim Programı Başladı

ZONGULDAK’TA TURİZM EĞİTİMİNE İLGİ BÜYÜK

Zonguldak ve çevresindeki turizm potansiyelini harekete geçirmek amacıyla bölgedeki turizmci ve eğitimcilerin iş birliğiyle kurulan Zonguldak Turizm Platformu, çalışmalara başladı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Turizm Fakültesi ortaklığıyla planlanan eğitim programı yürürlüğe girdi. Katılımın ücretsiz olduğu ve 5 ay sürecek programın %75’ine katılacak öğrencilere Bülent Ecevit Üniversitesi onaylı katılım belgesi verilecek.

‘Karaelmas Turizm Eğitim Programı’nın ilk dersi Turizmde Destinasyon Yönetimi Modelleme ve Zonguldak Örneği başlığı altında organize edildi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muharrem Tuna ve Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay’ın katıldığı online eğitime ilk dersin beklenenin üzerinde ilgi görmesi organizasyon yetkililerini mutlu etti.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay

Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Cüntay, “Bölgemize proje üretmek, sevgili hocam ile birlikte etkinliği yönetmek de çok keyifliydi. En mutlu edeni ise bölgeden ve bölge dışından 160 sektör bileşeninin Zonguldak ilintili bu oturumu izlemesi, takip etmesiydi” dedi.

5 ayrı başlık altında verilen programın ikincisi, şubat ayında Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt (Balıkesir Üniversitesi) ve Doç. Dr. Muhammet Keskin’in (Rochester Teknoloji Üniversitesi) katılımlarıyla 10 Şubat’ta gerçekleşecek.

Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay, Projeye destek olan TSO Başkanı Metin Demir ve ekibine, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Dekan Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Turizm Fakültesi kadrosuna teşekkür etti.

Karaelmas Turizm Eğitim Projesi genel programı:

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.